Ανακαίνιση στο Ανουσάκειο Θεραπευτήριο Κισσάμου με δωρεά Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανακαίνιση στο Ανουσάκειο Θεραπευτήριο Κισσάμου με δωρεά Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων του πλήρως ανακαινισμένου φυσικοθεραπευτηρίου που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Ανουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισσάμου με την φροντίδα της Μητρόπολης Κισσάμου - Σελίνου.
Όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη ο χώρος ανακαινίστηκε μετά από δωρεά 250.000 ευρώ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Εκτός από τη βελτίωση της υπάρχουσας υποδομής μέσα στο   Φυσικοθεραπευτήριο κατασκευάστηκε θεραπευτική πισίνα και τοποθετήθηκαν νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα φυσικοθεραπείας-αποκατάστασης.
Πριν από την τελετή των εγκαινίων στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο υπέρ των μεγάλων ευεργετών, ευεργετών και δωρητών του Ιδρύματος.
Αντ. Νομικός
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων