Η «Κιβωτός του Κόσμου» αναζητά οικογένειες που θα αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών της | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η «Κιβωτός του Κόσμου» αναζητά οικογένειες που θα αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών της

Από το παράθυρό μου έβλεπα νέα παιδιά εγκαταλειμμένα, μπλεγμένα στα ναρκωτικά και την εξαθλίωση. Άρχισα να αναρωτιέμαι πώς μπορώ να τα βοηθήσω»: κάπως έτσι ξεκίνησε το έργο του ο πατήρ Αντώνιος, που δημιούργησε από το μηδέν την «Κιβωτό του Κόσμου», έναν μη κερδοσκοπικό εθελοντικό οργανισμό με στόχο την προστασία μητέρας και παιδιού.

λέον, η «Κιβωτός» έχει σπίτια σε Πειραιά, Βόλο, Ήπειρο και Χίο και βοηθάει εκατοντάδες παιδιά τον χρόνο. Πρόσφατα μάλιστα προχώρησε στην εφαρμογή ενός προγράμματος αναδοχής των ανήλικων παιδιών που βοηθά έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

Όπως διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωσή της, λοιπόν, η Κιβωτός αναζητά συζύγους ή μεμονωμένα άτομα, με ή χωρίς παιδιά, από 30 έως 55 ετών, που μπορούν να αναλάβουν τη φροντίδα ενός παιδιού, σχολικής ή προσχολικής ηλικίας.
Για τους ενδιαφερόμενους, διοργανώνεται ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της Κιβωτού (Ζηνοδώρου 3 και Καλλικλέους, Αθήνα). Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην επόμενη συνάντηση, που προγραμματίζεται για τον Φεβρουάριο, επικοινωνήστε με την Κιβωτό στα τηλέφωνα 2105141935 ή 2105141953 (από Δευτέρα έως Παρασκευή,  9.30 π.μ. έως 4.30 μ.μ.). Όλοι όσοι θέλουν και μπορούν, αξίζει να στηρίξουν το αξιέπαινο έργο της Κιβωτού!
Σε περίπτωση που θέλετε να ενισχύσετε χρηματικά την Κιβωτό, δείτε εδώ πώς μπορείτε να το κάνετε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων