Α. Λοβέρδος για Novartis: Την Τετάρτη τα "ποντίκια" θα τρέχουν να κρυφτούν | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Α. Λοβέρδος για Novartis: Την Τετάρτη τα "ποντίκια" θα τρέχουν να κρυφτούν

την Τετάρτη θα διεξαχθεί στην Βουλή η μυστική ψηφοφορία με κάλπη, επί του αιτήματος της πλειοψηφίας (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ ο κ. Λοβέρδος είναι ένας εκ των πρώην υπουργών που θα δει το όνομά του να αναγράφεται στην κάλπη.
"Δεν ξεχνάω τι συμβαίνει, σας υπόσχομαι την Τετάρτη όταν θα μιλήσω, κάτι ποντίκια θα τρέχουν να κρυφτούν αλλά δεν θα κρύβονται", δήλωσε  ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Ολομέλεια της Βουλής απαντώντας εμμέσως στις κατηγορίες της κυβέρνησης περί ανάμιξής του στην υπόθεση Novartis.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη θα διεξαχθεί στην Βουλή η μυστική ψηφοφορία με κάλπη, επί του αιτήματος της πλειοψηφίας (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ ο κ. Λοβέρδος είναι ένας εκ των πρώην υπουργών που θα δει το όνομά του να αναγράφεται στην κάλπη.
Τα διαδικαστικά της επίμαχης ψηφοφορίας αναμένεται να συζητηθούν σήμερα μεταξύ των κομμάτων κατά την διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, με την πλειοψηφία να επιθυμεί να στηθούν δέκα διαφορετικές κάλπες –ώστε να αναγράφεται σε αυτή το όνομα του πολιτικού προσώπου μεταξύ των οποίων δύο πρώην Πρωθυπουργοί και ο Διοικητής της ΤτΕ- και την αντιπολίτευση να επισημαίνει ότι αυτό είναι "πολιτικό σόου" και να αντιπροτείνει μία και μοναδική κάλπη για όλους.
Πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει σενάριο και για ενδέκατη κάλπη , δηλαδή για τον σημερινό υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής από πλευράς αντιπολίτευσης, ώστε να κινηθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας.
Εν τω μεταξύ,  φαίνεται πως απομακρύνεται η μέρα που θα λειτουργήσει το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην Βουλή, καθώς με την σημερινή νεροποντή, πάλι υπήρξαν διαρροές επάνω από τα έδρανα βουλευτών και τα τάμπλετ που έχουν τοποθετηθεί –για να ψηφίζουν οι βουλευτές- εκεί σκεπάστηκαν άρον άρον.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων