Φόρος τιμής στο εμβληματικό ρόφημα των Αυστραλών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Φόρος τιμής στο εμβληματικό ρόφημα των Αυστραλών

Το Milo είναι ένα ρόφημα που επινόησε στις αρχές της δεκαετίας του 1930 ο Αυστραλός Τόμας Μέιν
Το Milo είναι ένα ρόφημα που επινόησε στις αρχές της δεκαετίας του 1930 ο Αυστραλός Τόμας Μέιν, για να αντιμετωπίσει προβλήματα υποσιτισμού του πληθυσμού στους Αντίποδες τα χρόνια της Μεγάλης Ύφεσης. Τα δύσκολα χρόνια. Οι Αυστραλοί το ερωτεύτηκαν! Έγινε το εμβληματικό ρόφημά τους.
Τώρα, προς τιμήν του, θα ανεγείρουν μια γιγάντια κονσέρβα Milo στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου, έξω από τη «γενέτειρα» του ροφήματος, τη Σμίθταουν.
«Μας έχει συνεπάρει ο βαθμός υποστήριξης στην Big Milo Tin» δήλωσε ο μάνατζερ του εργοστασίου, ο Ματ Όραμ. «Κάτι που ξεκίνησε σαν μια κεφάτη ιδέα γρήγορα εξελίχθηκε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, κι είμαστε όλο χαρά που θα ανταποδώσουμε κάτι στους θαυμαστές του Milo και θα γιορτάσουμε την 83χρονη αυστραλιανή κληρονομία του εμπορικού σήματος» πρόσθεσε.
Αρχικά, το Milo ήταν σε σκόνη, σήμερα διατίθεται ως ρόφημα, μπάρες σνακ ή δημητριακά για πρωινό. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων