Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

26/6/18

Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της ΩΡΛ κλινικής του Γ.Ν. Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Τη Δευτέρα 25/6/2018 πραγματοποιήθηκε στην 1η ΥΠΕ, ευρεία σύσκεψη με στόχο τη διατήρηση και εύρυθμη λειτουργία της ΩΡΛ κλινικής του Γ.Ν. Παίδων «Η Αγία Σοφία», η οποία υποστελεχώθηκε μετά την αποχώρηση τεσσάρων ιατρών.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Διοικήτρια και ο Υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ και οι τρεις Διευθυντές των ΩΡΛ κλινικών των Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία», «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού», «Παίδων Πεντέλης», καθώς και οι Διοικητές των τριών νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
Αποφασίστηκαν τα κάτωθι:
Α) Προσλήψεις 4 επικουρικών ιατρών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» , 1 επικουρικού ιατρού στο Νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης» και 1 επικουρικού ιατρού στο Νοσοκομείο «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού.
Β) Μετά από συνεννόηση με τους Διευθυντές ΩΡΛ, να υπάρξει συνεργασία των τριών Κλινικών στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών εφημερίας του λεκανοπεδίου.
Γ) Θα γίνουν σύντομα (εντός του θέρους) προκηρύξεις κατά προτεραιότητα μονίμων ιατρών ΩΡΛ και στα τρία νοσοκομεία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Item Reviewed: Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία της ΩΡΛ κλινικής του Γ.Ν. Παίδων «Η Αγία Σοφία» Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο medlabnews.gr iatrikanea H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.