Συνάντηση του νέου Προέδρου του Ε.Ε.Σ. κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και μελών του Κ.Δ.Σ. με τον Επικεφαλής του Γραφείου της Δ.Ο.Ε.Σ. στην Ελλάδα

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

8/11/18

Συνάντηση του νέου Προέδρου του Ε.Ε.Σ. κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και μελών του Κ.Δ.Σ. με τον Επικεφαλής του Γραφείου της Δ.Ο.Ε.Σ. στην Ελλάδα

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, στα Κεντρικά Γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και αλληλοϋποστήριξης συνάντηση μεταξύ του νέου Προέδρου του Ε.Ε.Σ. κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου, Μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου και του Επικεφαλής του Γραφείου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (Δ.Ο.Ε.Σ.) στην Ελλάδα κ. Ruben Cano.

Συγκεκριμένα, ο νέος Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., παρουσία των κ.κ. Κωνσταντινίδου Βασιλικής (Α΄ Αντιπροέδρου), Μοναχού Όλγας (Ταμία), Κουμανίδου Αικατερίνης (Εφόρου Υλικού), Γεωργακόπουλου Χαράλαμπου, (Συμβούλου), Παναγάκου Ευστράτιου (Συμβούλου), Κουτρούμπα Δημήτριου (Συμβούλου, Προέδρου Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου), Σεφεριάδη Σεραφείμ (Συμβούλου), Κυριακόπουλου Γεώργιου (Συμβούλου) και Φιλιππιδάκη Δέσποινας (Συμβούλου, Νοσηλεύτριας Τομέα Νοσηλευτικής) ζήτησε από τον εκπρόσωπο της Δ.Ο.Ε.Σ. τη συμπαράσταση της Διεθνούς Ομοσπονδίας, προκειμένου η Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. να ολοκληρώσει με επιτυχία την αποστολή της, στο χρονικό διάστημα που απομένει.
Ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος διαβεβαίωσε ειδικότερα τον κ. Ruben Cano ότι τόσο η επικαιροποίηση του Καταστατικού του Ε.Ε.Σ. όσο και η εγγραφή νέων μελών, και ακολούθως η διεξαγωγή αρχαιρεσιών με διευρυμένη εκλογική βάση, απαραίτητες προϋποθέσεις για τον ριζικό εκσυγχρονισμό του Εθνικού Συλλόγου και την εναρμόνισή του με τα διεθνή πρότυπα του Κινήματος, θα προχωρήσουν τάχιστα, σε πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας με την Δ.Ο.Ε.Σ. και την Ελληνική Πολιτεία.
Ο κ. Ruben Cano από την πλευρά του, αφού συνεχάρη τον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του, δήλωσε ότι η Διεθνής Ομοσπονδία θα συνεχίσει να συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο τον Ε.Ε.Σ. ώστε ο Σύλλογος να αποκτήσει μία στέρεα κοινωνική βάση και σύντομα να αποτελέσει παρελθόν η δυσάρεστη εξέλιξη της ενεργοποίησης της αναστολής.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία, καθώς ήδη βρίσκονται εν εξελίξει κοινά προγράμματα του Ε.Ε.Σ. και της Δ.Ο.Ε.Σ., τόσο αναφορικά με τους μετακινούμενους πληθυσμούς όσο και με την αποκατάσταση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Item Reviewed: Συνάντηση του νέου Προέδρου του Ε.Ε.Σ. κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και μελών του Κ.Δ.Σ. με τον Επικεφαλής του Γραφείου της Δ.Ο.Ε.Σ. στην Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: medlabnews.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο medlabnews.gr iatrikanea H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.