Τι είναι το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα (καρκίνος του δέρματος), που είχε στην μύτη, ο Hugh Jackman; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τι είναι το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα (καρκίνος του δέρματος), που είχε στην μύτη, ο Hugh Jackman;

Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, την πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου του δέρματος, διέγνωσαν οι γιατροί σε ένα σημάδι στη μύτη του Hugh Jackman κι εκείνος εξέφρασε μέσω Instagram την ανησυχία του για τον καρκίνο του δέρματος.
επιμέλεια Κική Τσεκούρα, medlabnews.gr
Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, την πιο  συνηθισμένη μορφή καρκίνου του δέρματος, διέγνωσαν οι γιατροί σε ένα σημάδι στη μύτη του Hugh Jackman κι εκείνος εξέφρασε μέσω Instagram την ανησυχία του για τον καρκίνο του δέρματος.
Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ αποκάλυψε πως κάνει θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος, μετά από ένα “ύποπτο” σημάδι που εντόπισε στη μύτη του. Με την βοήθεια της συζύγου του Deborra-Lee Furness που τον παρότρυνε να πάει στο γιατρό, κατάφερε να προλάβει νωρίς το πρόβλημα υγείας και να κάνει την κατάλληλη θεραπεία.
Το πάθημα όμως του έγινε μάθημα και ο ίδιος θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Μέσω του Instagram, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία με τον επίδεσμο στη μύτη του και έγραψε χαρακτηριστικά: “Μην είσαστε ανόητοι σαν εμένα. Κάντε συχνά εξετάσεις και μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό”. 
  
Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα του δέρματος, είναι μια μορφή κακοήθειας του δέρματος που χαρακτηρίζεται από τοπική διήθηση και επέκταση, η οποία σπανίως μεθίσταται.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο του medlabnews.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων