Για 8η χρονιά, τα Μαθήματα Ιατρικής Ορολογίας και Δεξιοτήτων στην Αγγλική γλώσσα, για γιατρούς και νοσηλευτές, που σκοπεύουν να εργαστούν στο εξωτερικό. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Για 8η χρονιά, τα Μαθήματα Ιατρικής Ορολογίας και Δεξιοτήτων στην Αγγλική γλώσσα, για γιατρούς και νοσηλευτές, που σκοπεύουν να εργαστούν στο εξωτερικό.

Επιμέλεια Κική Τσεκούρα, medlabnews.gr

Στο Ινστιτούτο «Νέοι Ηγέτες – Η Εξέλιξη»  μεταφέρθηκε το μάθημα Medical English Terminology and Communication Skills για γιατρούς και νοσηλευτές από το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώνλόγω απεργίας.  Για όγδοη  συνεχή χρονιά,  ξεκίνησαν, χθες τα μαθήματα της Ιατρικής Ορολογίας και Δεξιοτήτων στην Αγγλική Γλώσσα. 

Το ενδιαφέρον και η προσέλευση των ενδιαφερομένων Ιατρών κ νοσηλευτών του 2012 ήταν μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά κάτι που και φέτος αναμένεται να συνεχιστεί.

Οργανώτρια και Διδάσκουσα του μαθήματος είναι η κα Μαρία Χιόνη (τηλ 6973910430, email: mhioni@hotmail.com)  

Σκοπός των μαθημάτων είναι η βελτίωση των γνώσεων των Ιατρών σε θέματα της Ιατρικής ορολογίας στην Αγγλική Γλώσσα καθώς και η βελτίωση των δεξιοτήτων επικοινωνίας των Ιατρών εις την Αγγλική γλώσσα, τόσο με ξενόγλωσσους συναδέλφους , όσο και κατά την συμμετοχή τους σε σεμινάρια, στην σύνταξη Ιατρικών αναφορών καθώς και στην επικοινωνία τους με τους ασθενείς. Επίσης ενημέρωση των διαφορετικών Ιατρικών συστημάτων περίθαλψης σε σύγχρονες Αγγλόφωνες Δυτικές χώρες. Επιπρόσθετα τα εν λόγω μαθήματα απευθύνονται και σε Ιατρούς (ειδικευόμενους και ειδικευμένους) και νοσηλευτές που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές η να εργαστούν στο εξωτερικό.

Τα μαθήματα γίνονται με την χρήση σύγχρονων μορφών διδασκαλίας  (Role-playing, Interactive learning, παρουσιάσεις από τους μαθητές) καθώς και τεχνολογίας ( Video- Internet- Power Point κλπ). Το υλικό είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένο και ένα μέρος αυτού  προέρχεται από Αγγλόφωνα πανεπιστήμια εξωτερικού.  Πλέον των ανωτέρω κατά την διάρκεια των μαθημάτων διοργανώνονται ομιλίες από πολύ αξιόλογους ξενόγλωσσους Ιατρούς-Ερευνητές  υπό την αιγίδα Πανεπιστημίων Εξωτερικού, της  Αμερικάνικης και της Καναδικής Πρεσβείας.


Τα μαθήματα πραγματοποιούνται  κάθε Τετάρτη 7:30 με 9:30
στον 2ο όροφο του  Ινστιτούτου Νέοι Ηγέτες- Η Εξέλιξη
που βρίσκεται στην Αθήνα, Ξενίας 5. Υπάρχει ακόμα δυνατότητα εγγραφής καθώς υπάρχει δυνατότητα για δεύτερο τμήμα το Σάββατο. Τα δίδακτρα είναι 30 Ευρώ τον μήνα.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Ινστιτούτο «Νέοι Ηγέτες – Η Εξέλιξη»,  Ξένιας 5, τηλ. 2110121279.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων