Ανοιχτή Αγορά Εργασίας στην Ευρώπη για Ιατρικά Επαγγέλματα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανοιχτή Αγορά Εργασίας στην Ευρώπη για Ιατρικά Επαγγέλματα

Μάιος 2014: Το Careers in White International ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα των Ιατρικών Ημερών Καριέρας για την Άνοιξη 2014

Το Careers in White International ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα των Ιατρικών Ημερών Καριέρας για την Άνοιξη 2014.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ημέρες Καριέρας σε Κροατία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Ελλάδα και Βουλγαρία.
Η εκδήλωση είναι ειδικά προορισμένη για Ιατρικό προσωπικό που αναζητά εργασία στη χώρα του και στο εξωτερικό.

«Οι επισκέπτες που αναζητούν εργασία στον Ιατρικό κλάδο κερδίζουν χρόνο εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για πολλές θέσεις την ίδια στιγμή. Επίσης, οι εργοδότες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας, υπολογίζουν ότι 30% των υποψηφίων έχουν ήδη προσληφθεί μετά την Εαρινή διοργάνωση του Careers in White.» συμβουλεύει ο κ. Covaliu B, manager του Careers in White International.

Ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές μαζί με γραφεία ευρέσεως εργασίας θα δώσουν το «παρών» στην Ημέρα Καριέρας για να έρθουν σε επαφή με όσους αναζητούν εργασία στον Ιατρικό κλάδο και να τους υποστηρίξουν άμεσα ώστε να βρουν δουλειά. Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας αφορούν χώρες όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Δανία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Σουηδία, η Αυστρία και η Ελβετία. Μπορούν να δηλώσουν όλοι οι επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα.

Οι Έλληνες επαγγελματίες υγείας καλούνται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στην ΑΘΗΝΑ (10  Μαΐου) και στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (11  Μαΐου).

Δωρεάν παρουσίαση: "What to do at the job interview...a hands on experience”, by Μαρία Χιόνη - Instructor of Medical English Terminology and Communication Skills, University of Athens.” 

Η Ιατρική Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό.

Το Careers in White International Medical Job Fair είναι μία πλατφόρμα σχεδιασμένη ειδικά για να φέρει σε επαφή τους υποψηφίους Ιατρικών επαγγελμάτων που αναζητούν εργασία με πολλούς πιθανούς εργοδότες τους. Στους υποψήφιους προσφέρονται μισθοί που ξεκινούν από 2.500 ευρώ, μαθήματα γλώσσας και υποστήριξη καριέρας παγκοσμίως στον τομέα υγείας.


Partner: medlabnews.gr Greece


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων