Ανοιχτή Αγορά Εργασίας στην Ευρώπη για Ιατρικά Επαγγέλματα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανοιχτή Αγορά Εργασίας στην Ευρώπη για Ιατρικά Επαγγέλματα

Το Careers in White International ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα για τη Φθινοπωρινή έκδοση των Ιατρικών Ημερών Καριέρας. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε επτά χώρες της Ευρώπης, από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου. Οι Ημέρες Καριέρας αφορούν αποκλειστικά ιατρικό προσωπικό που αναζητά εργασία στη χώρα του ή στο εξωτερικό.

Οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου από την Ελλάδα που αναζητούν εργασία μπορούν να επισκεφθούν τις εκδηλώσεις: 
  • Αθήνα – Σάββατο 18 Οκτωβρίου και ώρες 10:00-16:00, στο Electra Palace Hotel (Ν. Νικοδήμου 18-20)
  • Θεσσαλονίκη – Κυριακή 19 Οκτωβρίου και ώρες 10:00-16:00, στο Electra Palace Hotel (Πλ. Αριστοτέλους)

Ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές μαζί με γραφεία ευρέσεως εργασίας θα δώσουν το παρόν στην Ημέρα Καριέρας για να έρθουν σε επαφή με όσους αναζητούν εργασία στον τομέα της Υγείας και να τους υποστηρίξουν άμεσα να βρουν δουλειά. Οι προσφορές εργασίας είναι διαθέσιμες για χώρες όπως: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία, Αυστρία, Ελβετία και Μέση Ανατολή. Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι οι επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα.

Οι Ημέρες Καριέρας θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Κροατία, τη Ρουμανία τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ένα Διαδικτυακό JobFair, από 1 μέχρι 21 Δεκεμβρίου. 

Η Ιατρική Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό. Προτείνεται σε όσους αναζητούν εργασία να ετοιμάσουν τη δική τους λίστα ερωτήσεων προς τους εργοδότες και ένα βιογραφικό σημείωμα.

Το Careers in White International Medical Job Fair είναι μία πλατφόρμα σχεδιασμένη ειδικά για να φέρει σε επαφή τους υποψηφίους Ιατρικών επαγγελμάτων που αναζητούν εργασία με πολλούς πιθανούς εργοδότες τους.. Οι προσφερόμενες αποδοχές ξεκινούν από 2200€ για νοσηλευτές και ειδικευόμενους γιατρούς και από 4000€ για τους ειδικούς.  Στους υποψήφιους προσφέρονται επίσης μαθήματα γλώσσας και υποστήριξη καριέρας στον Παγκόσμιο τομέα υγείας. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης. 

Careers in White International – www.careersinwhite.comcontact@careersinwhite.com 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων