ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ «Sing Me Αn Angel» Μαζί του η διάσημη Νορβηγίδα σοπράνο SISSEL Ωδείο Ηρώδου Αττικού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ «Sing Me Αn Angel» Μαζί του η διάσημη Νορβηγίδα σοπράνο SISSEL Ωδείο Ηρώδου Αττικού

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ  
«Sing Me Αn Angel»

Μαζί του η διάσημη Νορβηγίδα σοπράνο SISSEL 

Ωδείο Ηρώδου Αττικού  -   Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, 9μ.μ.
Μία ξεχωριστή  συναυλία με τραγούδια ψυχής για το I LIVE FOR ME

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και Χρόνια Νοσήματα I Live For Me (Όλα για τη Ζωή Μου) διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα τενόρο Μάριο Φραγκούλη, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Καλεσμένη του επί σκηνής θα είναι η φημισμένη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, ενώ τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Richard Balcombe.

Πρόκειται για μία ειδυλλιακή συναυλία με τίτλο Sing Me An Angel, όπου οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μελωδίες και τραγούδια ψυχής που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη, σε μια βραδιά αφιερωμένη στους σκοπούς του Live For Me (Όλα για τη Ζωή Μου).

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο I Live For Me (Όλα για τη Ζωή Μου) ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό τη δωρεάν μέριμνα, ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα των ασθενών με καρκίνο και χρόνια νοσήματα. Μέσα από το έργο του, επιχειρεί να προσφέρει λύσεις στην καθημερινότητα των ασθενών, εκεί που οι συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολες. Στόχος του είναι η συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση της ψυχολογίας του ασθενούς, μέσω της βελτίωσης της εικόνας του. 




Η εν λόγω συναυλία αποτελεί την πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση του I Live For Me, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τα
προβλήματα και τα δικαιώματα των ατόμων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα, τονίζοντας ταυτόχρονα την επιτακτική ανάγκη για πρόληψη. 

Στο πρόγραμμα της συναυλίας θα ακουστούν διάσημες ξένες μελωδίες και γνωστά ντουέτα, αλλά και αποσπάσματα από το νέο διεθνές άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη που θα κυκλοφορήσει το 2015 στην Αμερική. 

Ο διεθνής Έλληνας τενόρος συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Νορβηγίδα σοπράνο Sissel,  η οποία με 15 προσωπικά άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων παγκοσμίως, θεωρείται μία από τις καλύτερες classical cross-over καλλιτέχνιδες στον κόσμο. 

Η Sissel επιστρέφει στην χώρα  μας μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην Αθήνα με την παραγωγή Lord of the Rings Symphony, του βραβευμένου με 3 Oscar συνθέτη Howard Shore, για μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη με τον Μάριο Φραγκούλη, σε μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί σε Ευρώπη και Αμερική. 

Τη συναυλία θα διευθύνει ο διεθνώς αναγνωρισμένος μαέστρος της English National Opera και παλιός συνεργάτης του Μάριου Φραγκούλη, Richard Balcombe (Ρίτσαρντ Μπάλκομ). Στο πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνονται συνεργασίες με σπουδαίους λυρικούς καλλιτέχνες (José Carreras, Roberto Alagna, Angela Gheorgiu κ.ά.) και κορυφαίες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου (London Symphony Orchestra, BBC Concert Orchestra κ.ά.) 

Την Επιμέλεια Παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Half Note Productions. Στα τριάντα πέντε χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας της στο χώρο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, έχει ταυτίσει το όνομα της με τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιδεικνύοντας σπουδαίες συνεργασίες με μερικά από τα διασημότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.




ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), τηλ.: 210 72 34 567
Ηλεκτρονική αγορά: www.ticketservices.gr 

Πληροφορίες   Half Note Productions τηλ.: 210 600 36 93

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Διακεκριμένη Ζώνη +: Ευρώ 85 
Διακεκριμένη Ζώνη: Ευρώ 75 
Α’ Ζώνη: Ευρώ 60 
Β’ Ζώνη: Ευρώ 45

Άνω Διάζωμα: Ευρώ 25 

ΑΜΕΑ: Ευρώ 25  
Φοιτητικό-Ανέργων: Ευρώ 15   




Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε: 

Half Note Productions: τηλ. 210-6002802
Ελένη Μπουγά:             κιν.  6948 27 68 98
E-mail:      pressoffice@half-note.com


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων