Το Χαμόγελο του Παιδιού για τον θάνατο του νηπίου στην Αρχαία Κόρινθο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το Χαμόγελο του Παιδιού για τον θάνατο του νηπίου στην Αρχαία Κόρινθο

«Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι».
Με την παραπάνω ανακοίνωση το "Χαμόγελο του Παιδιού", εκφράζει, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook, την θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι το νήπιο έπεσε μέσα στον υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο» της Αρχαίας Κορίνθου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κλήθηκε η Πυροσβεστική.
Στη συνέχεια, το νήπιο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του νηπίου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων