Τρία ιατρεία προληπτικού ελέγχου των Γιατρών του Κόσμου στην 82η ΔΕΘ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τρία ιατρεία προληπτικού ελέγχου των Γιατρών του Κόσμου στην 82η ΔΕΘ

Τρία ιατρεία προληπτικού ελέγχου των Γιατρών του Κόσμου (παθολογική παιδιατρικό και οφθαλμολογικό) θα λειτουργήσουν με την υποστήριξη της ΔΕΗ για έκτη συνεχή χρονιά, κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (9-17 Σεπτεμβρίου). Τα ιατρεία θα λειτουργούν κοντά στην πύλη ΧΑΝΘ, Δευτέρα ? Παρασκευή 16:00 ? 22:00 και Σαββατοκύριακο 10:00 ? 22:00.
Όπως ανέφερε η διευθύντρια του Πολυατρείου Θεσσαλονίκης των Γιατρών του Κόσμου Σοφία Γκαρανέ, τα ιατρεία θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και κλινική εξέταση με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε όλους τους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ με έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.
«Τις προηγούμενες χρονιές η προσέλευση ήταν μεγάλη και μάλιστα υπήρξαν και δύο περιστατικά καρδιακών επεισοδίων και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Επίσης, προσήλθαν και άνθρωποι που ήθελαν να βοηθήσουν το έργο των Γιατρών του Κόσμου, με αφορμή και το προσφυγικό. Κάποιοι δεν ήξερα τη δράση μας και ενημερώθηκαν», πρόσθεσε η κ. Γκαρανέ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων