Άρχισαν τα όργανα. Επεισοδιακή κατάσχεση μαγαζιού στην Κρήτη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Άρχισαν τα όργανα. Επεισοδιακή κατάσχεση μαγαζιού στην Κρήτη

Παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ επιχειρήθηκε το πρωί του Σαββάτου, να γίνει από εκπρόσωπο αμερικανικού fund, η κατάσχεση καταστήματος στο Ρέθυμνο, καθώς το δάνειο του ιδιοκτήτη έχει εξαγοραστεί, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Από νωρίς το πρωί, η ευρύτερη περιοχή είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να μην είναι δυνατή η προσέγγιση πολιτών. Επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και πολίτες συγκεντρώθηκαν στο μέρος που στεγάζεται η επιχείρηση και προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ προκειμένου να αποτρέψουν τη σφράγιση του καταστήματος με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο κατάφεραν να απομακρύνουν το όχημα τεχνικού που πήγε να εγκαταστήσει συναγερμό στο κατάστημα και εκτόξευσαν αντικείμενα κατά του εκπροσώπου του fund, όταν έβγαινε από το μαγαζί o οποίος και φυγαδεύτηκε από άνδρες της αστυνομίας.
Πηγή: zarpanews.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων