Μαζί...Χτίσαμε Γέφυρες ζωής | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μαζί...Χτίσαμε Γέφυρες ζωής



Με την παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου και εκπροσώπων της Πολιτείας και της Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η πανηγυρική εκδήλωση της ΦΛΟΓΑΣ και του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή, όπου τιμήθηκαν Έλληνες δότες μυελού των οστών και λήπτες συνάντησαν για πρώτη φορά τους δότες που τους «Χάρισαν Ζωή».


Ήταν μια βραδιά ………
…..από αυτές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη του ανθρώπου και ανοίγουν δρόμους για ένα καλύτερο αύριο.
Ήταν μια βραδιά μοναδική, που έκλεισε σε μια μεγάλη αγκαλιά, όλους όσους πλημμύρισαν το θέατρο του «Ελληνικού Κόσμου» αλλά και όλους όσους ήταν μαζί μας, ηλεκτρονικά στα πέρατα της Ελλάδας μας.

Μια σφικτή ανθρώπινη αγκαλιά, οι δότες μυελού των οστών, οι λήπτες, οι συντελεστές της εκδήλωσης, η Ελένη Ζιώγα, η παιδική χορωδία του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Κολλέγιο Αθηνών, Κολλέγιο Ψυχικού) μα και όλοι εμείς, που είχαμε την τύχη να είμαστε εκεί. Κι αν οι χτύποι της καρδιάς μας έγιναν βουή ολόκληρη και αν άφθονα δάκρυα κύλησαν στα μάτια μας, αυτά μετατράπηκαν σε ουράνιες μελωδίες και μικρά διαμάντια που στόλισαν τη ζωή και την ψυχή του καθενός από μας.

Μια αίθουσα κατάμεστη, 1000 άνθρωποι, 1000 πρεσβευτές, της ιδέας της δωρεάς μυελού, όρθιοι, να συμμετέχουν να νοιώθουν, να τιμούν, να ευχαριστούν, να αγαπούν, μα πάνω απ' όλα να υπόσχονται από καρδιάς.

Και στο τέλος, ήρθε ο Γιώργος Περρής, ο αγαπημένος μας Γιώργος Περρής, να γαληνέψει τις ψυχές μας. Ήρθε να γεμίσει τον καθένα από μας με την ευλογημένη φωνή του και να μας δώσει

το χρόνο που χρειαζόμασταν για να σφραγίσουμε τη βραδιά μας και να την σώσουμε, κειμήλιο πολύτιμο στην καρδιά και τη σκέψη μας.
Ένα πιάνο, μια φωνή, Στάθης Σούλης, Γιώργος Περρής.
Χίλια πιάνα και χίλιες φωνές δεν θα μπορούσαν να σκεπάσουν τόσο αρμονικά και όμορφα, τόσο ήρεμα και μοναδικά μια τέτοια βραδιά. Χίλια πιάνα και χίλιες φωνές δεν θα μπορούσαν να δώσουν σε όλους μας αυτή την παράξενη γλυκόπικρη γεύση, καθώς παίρναμε τον δρόμο της επιστροφής στα σπίτια μας, φορτωμένοι με καινούργια και πρωτόγνωρα συναισθήματα και γνώσεις για τις δυνάμεις «των ανθρώπων».
Απολαύσαμε νότες γλυκές από τα δάκτυλα του μοναδικού Στάθη Σούλη και αφήσαμε το Γιώργο Περρή, τον αγαπημένο μας φίλο, με τη γλύκα, την τέχνη και τη δύναμη της φωνής του να μας σκεπάσει.
Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι !!!


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων