Ειδικές κονκάρδες για τις εγκύους στο μετρό της Μόσχας, για να τους παραχωρούν θέση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ειδικές κονκάρδες για τις εγκύους στο μετρό της Μόσχας, για να τους παραχωρούν θέση

Οι έγκυες θα μπορούν να πάνε στα γκισέ που υπάρχουν στις στάσεις του μετρό και έχουν την ταμπέλα «Ζωντανή επικοινωνία» και να ζητήσουν την σχετική κονκάρδα, χωρίς να επιδείξουν ταυτότητα ή κάποιο δικαιολογητικό, η οποία θα γράφει « Ευχαριστώ που παραχωρήσατε στη μέλλουσα μητέρα την θέση σας».
Το μετρό της Μόσχας αποφάσισε να προσφέρει στις εγκύους που μετακινούνται με το μετρό ειδικές κονκάρδες ώστε να αναβαθμισθεί η κοινωνική ευθύνη και η ευγενική συμπεριφορά των επιβατών μεταξύ τους. Τη δήλωση αυτή έκανε ο υποδιευθυντής του Μετρό της Μόσχας και αρμόδιος στρατηγικής ανάπτυξης Ρομάν Λατίποφ.
Οι έγκυες θα μπορούν να πάνε στα γκισέ που υπάρχουν στις στάσεις του μετρό και έχουν την ταμπέλα «Ζωντανή επικοινωνία» και να ζητήσουν την σχετική κονκάρδα, χωρίς να επιδείξουν ταυτότητα ή κάποιο δικαιολογητικό, η οποία θα γράφει « Ευχαριστώ που παραχωρήσατε στη μέλλουσα μητέρα την θέση σας». «Η κονκάρδα είναι κόκκινου χρώματος, είναι ευδιάκριτη και ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει τις μέλλουσες μητέρες να πραγματοποιούν με ασφάλεια τις μετακινήσεις τους στο μετρό», δήλωσε ο Λατίποφ.
Ο Λατίποφ δήλωσε ότι η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε σήμερα και έχει πιλοτικό χαρακτήρα, προσθέτοντας ότι εάν υπάρξει θετική ανταπόκριση, η διοίκηση του μετρό θα προσπαθήσει να την καθιερώσει. Η κονκάρδα δίνεται δωρεάν και από σήμερα διατίθεται σε 13 στάσεις του μετρό και σε πέντε στάσεις του δακτυλίου του μετρό.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων