Σύντομα θα λειτουργεί το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας Βορείου Ελλάδος. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σύντομα θα λειτουργεί το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας Βορείου Ελλάδος.


επιμέλεια Μαρία Χιόνη, medlabnews.gr

Την έναρξη του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Διαχείριση Κρίσεων στον τομέα της Υγείας» κήρυξε ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης εξαγγέλοντας την λειτουργία Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Βορείου Ελλάδος, στους επόμενους μήνες. Ακολούθησε η Υφυπουργός Υγείας κα. Ζέτα Μακρή, η οποία ευχήθηκε στον Υπουργό για τα γενέθλια του.
Ο Δρ. Πάνος Ευσταθίου, Ορθοπαιδικός - Χειρουργός, 
Διοικητής Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και Προέδρος του συνεδρίου είπε:

Σκοπός τoυ 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Διαχείριση Κρίσεων στον τομέα της Υγείας» είναι η παρουσίαση όλων των δεδομένων και η συζήτηση πάνω σε αυτά που αφορούν τις έκτακτες καταστάσεις στον τομέα Υγείας και τα υποσυστήματα αυτού κάτω από τις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης και του περιορισμού διαχείρισης των πόρων.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου καταξιωμένοι συνάδελφοι θα αναπτύξουν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις σε τομείς όπως η διαλειτουργικότητα του τομέα Υγείας, τα αναδυόμενα νοσήματα, η φαρμακευτική δαπάνη, οι διασυνοριακές απειλές, η ασφάλεια στο χώρο της Υγείας, τα οξέα συμβάντα Δημόσιας Υγείας κ.ά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις και δορυφορικά συμπόσια.

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διαχείριση Κρίσεων στον τομέα της Υγείας».

Το Συνέδριο ξεκίνησε την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με τη συνεργασία του ΚΕΕΛΠΝΟ και τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Health Security Committee της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων