Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποδέχεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποδέχεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο


Επιμέλεια Κική Τσεκούρα, medlabnews.gr
Μετά από ένα χρονικό διάστημα που σηματοδοτήθηκε από τη δαιμονοποίηση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγνωρίζει για πρώτη φορά, ότι υπάρχουν επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το άτμισμα συμβάλλει στην λεγόμενη μείωση της βλάβης για τους καπνιστές.

Από την άλλη πλευρά και ανεξάρτητα των ευεργετικών συνεπειών του ατμίσματος για τους καπνιστές, η ανακοίνωση του ΠΟΥ σημειώνει τους κινδύνους που παρουσιάζει το ηλεκτρονικό τσιγάρο για εγκύους και παιδιά, εντοπίζει την πιθανότητα το ηλεκτρονικό τσιγάρο να αποτελέσει «πύλη εισόδου» για την εξάρτηση από την νικοτίνη και καλεί τα κράτη μέλη να υιοθετήσουν ένα σύγχρονο ρυθμιστικό πλαίσιο για το άτμισμα.

Η ανακοίνωση του ΠΟΥ θέτει την ατζέντα για τη διάσκεψη της Μόσχας στις 14-18 Οκτωβρίου όπου και θα ληφθούν νέες αποφάσεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Διαβάστε την έκθεση του ΠΟΥ


Διαβάστε επίσης

Τελικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επικίνδυνο; Τι είναι καλύτερο το τσιγάρο ή το ηλεκτρονικό τσιγάρο;




Οι θετικές επιπτώσεις της διακοπής του καπνίσματος από τα πρώτα λεπτά μέχρι δέκα χρόνια μετά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων