ΠΟΣΚΕ: Νέες συμβάσεις ιατρών - Όχι στην παραπληροφόρηση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΠΟΣΚΕ: Νέες συμβάσεις ιατρών - Όχι στην παραπληροφόρηση

650 Ιατροί έχουν κάνει αίτηση για 2.800 θέσεις


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΠΟΣΚΕ)
ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 12,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ 16346
ΤΗΛ.210-9959181,FAX:210-9916854
Email: poske2013@gmail.com
Δνση Επικοινωνίας : Χαρ.Τρικούπη 12 Ηλιούπολη

Αθήνα 25/05/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Νέες συμβάσεις ιατρών - Όχι στην παραπληροφόρηση

Τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανακοινώσεις όπου αναφέρεται ότι τέλη Ιουνίου λήγουν οι συμβάσεις των Ιατρών. Επειδή αυτό είναι αναληθές έως ύποπτο για εκφοβισμό των Ιατρών ενημερώνουμε ότι βάσει του νόμου 4410/16 άρθρο 52 οι συμβάσεις των Ιατρών (οικογενειακών και μη) παρατείνονται μετά την 01/07/2016 και έως ότου υπογραφούν οι νέες.

Από την στιγμή λοιπόν που δεν έχουν ευοδωθεί οι προσδοκίες του Υπουργείου για στελέχωση των ΤΟΜΥ ( 37% μόνο έχουν κάνει αίτηση ) και η προκήρυξη για οικογενειακούς Ιατρούς είναι άγονη, αφού 650 Ιατροί έχουν κάνει αίτηση για 2.800 θέσεις είναι κατανοητό που στοχεύουν αυτές οι δημοσιεύσεις. Οι συμβάσεις των λοιπών Ιατρικών ειδικοτήτων (πλην οικογενειακών) έπονται αυτών και φυσικά αν κάτι δεν αλλάξει και δεν γίνουν σοβαρές διαπραγματεύσεις, διαφανείς και όχι προσχηματικές, στις οποίες η ΠΟΣΚΕ έχει δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει αν δεν τηρηθούν σωστοί κανόνες και πρακτικά καταγραφής των συνομιλιών , θα έχουν την ίδια τύχη και οι Ιατροί θα τις απορρίψουν.

Η ΠΟΣΚΕ είναι υπέρ του διαλόγου και της διαπραγμάτευσης αλλά με σεβασμό αμφοτέρων των μελών, με διαφάνεια και όχι με παρελκυστικές και προσχηματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Για τον νόμο 4410/16 πατήστε εδώ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων