H Novartis Hellas συμμετείχε ενεργά στο θεσμό των “Business Days” | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

H Novartis Hellas συμμετείχε ενεργά στο θεσμό των “Business Days”

Η Novartis Hellas στο πλαίσιο της Εταιρικής  της Υπευθυνότητας συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα Business Days διοργανώνοντας μία εκπαιδευτική ημερίδα με τη συμμετοχή διακεκριμένων στελεχών της και φοιτητών Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Στο πλαίσιο του θεσμού των Business Days, η Novartis Hellas υποδέχτηκε στα κεντρικά της γραφεία 80 φοιτητές Φαρμακευτικής, Ιατρικής, Οικονομικών και Πολυτεχνικών Σχολών. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από 13 υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα Human Resources, Finance, Medical, Communications & Corporate Responsibility, Quality, Marketing, Legal, Procurement και Regulatory Affairs. Στόχος της ημερίδας ήταν η επαφή των νέων ανθρώπων με την αγορά εργασίας και η ενίσχυση της απασχολησιμότητάς τους μέσω της ενδυνάμωσης των γνώσεών τους σχετικά με το γενικό πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων αλλά και ειδικότερα των διαφορετικών τμημάτων. Κατά τη διάρκεια της πεντάωρης ημερίδας, οι φοιτητές όχι μόνο γνώρισαν από κοντά και συναναστράφηκαν με έμπειρα στελέχη της εταιρείας αλλά ενημερώθηκαν και για τη λειτουργία την κουλτούρα και τις πρακτικές της Novartis Hellas. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πολύτιμες πρακτικές συμβουλές για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα.


Λίγα λόγια για τα Business Days
Τα Business Days είναι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις με στόχο τη διασύνδεση της πανεπιστημιακής κοινότητας των φοιτητών με την επιχειρηματική κοινότητα. Διοργανώνονται από το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων & Επιχειρηματικότητας, που κύριο σκοπό έχει τη διοργάνωση εκδηλώσεων συμβουλευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα  στοχεύοντας στη στήριξη των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών επιλογών των νέων.

Λίγα Λόγια για τη Novartis
Η Novartis AG στον Τομέα της Υγείας παρέχει λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Επικεντρωμένη αποκλειστικά στον Τομέα αυτό, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2013, επενδύθηκαν περίπου 10 δις δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 136.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.


Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται περισσότερα από 600 άτομα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων