Επιτυχημένο το Πανελλήνιο Συνέδριο Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επιτυχημένο το Πανελλήνιο Συνέδριο Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας




Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο Πανελλήνιο Συνέδριο των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, στο διάστημα 26-28 Φεβρουαρίου 2015. 
Στο συνέδριο που παρακολούθησαν χιλιάδες Καρδιολόγοι και ιατροί κάθε ειδικότητας αλλά και πολλοί πολίτες, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας των 14 Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και συγκεκριμένα: ΟΕ Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας, ΟΕ Ηχωκαρδιολογίας, ΟΕ Απεικονιστικών Τεχνικών,  ΟΕ Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης, ΟΕ Αρτηριακής Υπέρτασης, ΟΕ Πρόληψης και Αποκατάστασης, ΟΕ Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών  Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης,  ΟΕ Καρδιακής Ανεπάρκειας, ΟΕ Μυοκαρδιοπαθειών, Βασικής Έρευνας και Κληρονομικών Παθήσεων, ΟΕ Αορτής και Περιφερικών Αγγείων, ΟΕ Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (CPR) και Εντατικής Θεραπείας, ΟΕ Καρδιοχειρουργικής, ΟΕ Νοσηλευτικής στην Καρδιολογία, ΟΕ Επαγγελματικής Πράξης των Καρδιολόγων.
Πέρα από το επιστημονικό μέρος, την πρώτη μέρα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν οι εξής ομιλίες και για τους πολίτες: «Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία: παρόν και μέλλον», του κ. Στέφανου Φούσα, Προέδρου της ΕΚΕ, Περί της Πνευματικής Καρδιάς», του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμου και "Μοντέρνα Κοσμογονία», του κ. Δημήτρη Νανόπουλου, Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Διακεκριμένου Καθηγητή Φυσικής Υψηλών Ενεργειών, Πανεπιστήμιο Texas A&M και Εθνικού Εκπρόσωπου της Ελλάδας στο CERN. 
Ταυτόχρονα, με ενημερωτικές ομιλίες σε Συνέντευξη Τύπου, σχετικά με τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του οξέως εμφράγματος του μυοκαρδίου και των στεφανιαίων συνδρόμων και γενικότερα την υγεία της καρδιάς, από τον Πρόεδρο της ΕΚΕ κ. Φούσα, τον Αντιπρόεδρο κ. Καλλικάζαρο και τον Γραμματέα κ. Κανακάκη, υλοποιήθηκε ένας ακόμη στόχος της εταιρίας που αφορά την πρόληψη υγείας και την ενημέρωση των πολιτών σε κάθε σημείο της Ελλάδας, ενώ έγινε και μάθημα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης στο προσωπικό του Δήμου Ιωαννιτών, με μεγάλη συμμετοχή.
Όλα τα παραπάνω συντέλεσαν σε ένα επιτυχημένο συνέδριο, επιστημονικά άρτιο αλλά ταυτόχρονα χρήσιμο για τον απλό πολίτη και την πρόληψη υγείας του.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων