ΕΚΕΠΥ: Σχετικά με το δυστύχημα που έγινε σε τουριστικό λεωφορείο στην Αλβανία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΕΚΕΠΥ: Σχετικά με το δυστύχημα που έγινε σε τουριστικό λεωφορείο στην Αλβανία

Στα πλαίσια της ελληνο-αλβανικής συνεργασίας σε υγειονομικό επίπεδο, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), από την περασμένη Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, έχει τεθεί σε ετοιμότητα και παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το δυστύχημα που έγινε σε τουριστικό λεωφορείο στην Αλβανία και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τραυματισμό αρκετών επιβαινόντων.
Μετά από αίτημα του Αλβανού Υπουργού Υγείας μέσω της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα και την έγκριση του Υπουργού Υγείας, κου Ανδρέα Ξανθού, ετέθη σε εφαρμογή σχέδιο μαζικής διακρατικής αεροδιακομιδής τεσσάρων εγκαυματιών, από τα Τίρανα προκειμένου να νοσηλευτούν στην Μονάδα Εγκαυμάτων του ΓΝΑ ΚΑΤ.
Η διακομιδή πραγματοποιήθηκε την 1η  Ιουνίου 2016 με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας και υγειονομικό προσωπικό από το Τμήμα Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 19:45.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων