Eγκαίνια νέου αξονικού τομογράφου στο ΓΝΑ ΚΑΤ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Eγκαίνια νέου αξονικού τομογράφου στο ΓΝΑ ΚΑΤ

Στις 25/07/2017 πραγματοποιήθηκαν στο ΓΝΑ ΚΑΤ τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου συγκροτήματος αξονικής τομογραφίας 128 τομών, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του ΙΣΝ, του Υπουργείου Υγείας, της 1ης ΥΠΕ, του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και ο Πρόεδρος και πολλά μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΚΑΤ.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες δωρεές που έχουν γίνει στο Νοσοκομείο όσον αφορά στον εξοπλισμό του και τα οφέλη της θα είναι πολλαπλασιαστικά αφού αναμένεται να ενισχύσει τον αριθμό και την ποιότητα των απεικονιστικών εξετάσεων που διενεργούνται στο ΚΑΤ, με την ελάττωση του χρόνου εξέτασης προς όφελος όλων, και κυρίως του ασθενή.
Στο τέλος, απονεμήθηκε τιμητική αναμνηστική πλακέτα στο ΙΣΝ ως ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας για τη δωρεά, και στον Σύλλογο Φίλων του ΚΑΤ για την υποστήριξή του στην υλοποίηση της.

Ο Διοικητής
Νικόλαος Κοντοδημόπουλος

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων