ΕΦΚΑ: Δίνει 20,63 εκατ. για ενοίκια και έχει εκατοντάδες αναξιοποίητα ακίνητα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΕΦΚΑ: Δίνει 20,63 εκατ. για ενοίκια και έχει εκατοντάδες αναξιοποίητα ακίνητα

Στα 20,63 εκατ. ευρώ φτάνει το συνολικό ποσό που θα δαπανήσει φέτος ο ΕΦΚΑ για ενοίκια και κοινόχρηστα την ώρα που πάνω από 500 ιδιόκτητα ακίνητα των Ταμείων που αποτελούν πλέον περιουσία του ΕΦΚΑ, παραμένουν αναξιοποίητα.

Οπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος εκτόξευση των εξόδων κατά 850.000 ευρώ προβλέπει η 12η κατά σειρά τροποποίηση του προϋπολογισμού από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, με το συνολικό ποσό που θα δαπανήσει φέτος να υπερίπταται στα 20,63 εκατομμύρια ευρώ, από 18,4 εκατ. που είχαν υπολογίσει στην αρχή της χρονιάς και αναθεώρησαν πιο πάνω στα 19,7 εκατ. ευρώ με την προ μηνός (11η) τροποποίηση του προϋπολογισμού.

Τα ιδιόκτητα ακίνητα των Ταμείων που είναι πλέον περιουσία του ΕΦΚΑ είναι στο σύνολο 1.126 κτίρια ανά την επικράτεια, εκ των οποίων τα περισσότερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η αξία τους εκτιμάται περίπου σε 1,2 δισ. ευρώ. Από τα 1.126 ιδιόκτητα κτίρια, τα μισά (560) παραμένουν αναξιοποίητα ενώ τα Ταμεία πληρώνουν ενοίκιο για τις υπηρεσίες που στεγάζουν σε 440 ακίνητα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων