Γνωρίστε την Πολλαπλή Σκλήρυνση, 12 & 13 Μαΐου Αργυρούπολη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γνωρίστε την Πολλαπλή Σκλήρυνση, 12 & 13 Μαΐου Αργυρούπολη

Κεράσματα, μουσική, facepainting για παιδιά και bazaar θα συνοδεύουν τις βιωματικές δραστηριότητες, με τη βεβαιότητα ότι η νόσος δεν αφορά μόνον τους πάσχοντες, αλλά και τον οικογενειακό και ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  του κοινού σχετικά  με την νόσο, ο Σύλλογος  Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και ο Δήμος  Ελληνικού-Αργυρούπολης διοργανώνουν διήμερη εκδήλωση στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΑΣΚΗΣΗ»
(Αλεξιουπόλεως 29, Αργυρούπολη) στις 12 & 13 Μαΐου, με θέμα «Γνωρίστε την Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε  καλλιτεχνικά δρώμενα  και βιωματικά εργαστήρια, εμπνευσμένα και σχεδιασμένα  από τα μέλη του Συλλόγου  Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Έκθεση έργων τέχνης, ζωγραφικής και φωτογραφίας, ντοκιμαντέρ, θεατρικά μονόπρακτα και καλλιτεχνικά εργαστήρια είναι μόνο λίγα από όσα συνθέτουν έναν φιλικό και δημιουργικό τρόπο για να γνωρίσει το κοινό την Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Κεράσματα, μουσική,  facepainting για παιδιά και bazaar θα συνοδεύουν τις βιωματικές δραστηριότητες, με τη βεβαιότητα ότι η νόσος δεν αφορά μόνον τους πάσχοντες, αλλά και τον οικογενειακό και ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.

Με την παράκληση για γνωστοποίηση της πρωτοβουλίας, επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδας.


Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210.9600131, Σύλλογος ατόμων Με Σκλήρυνση κατά Πλάκας
Πρόγραμμα www.iatrikiaskisi.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων