Διάκριση της AbbVie στα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διάκριση της AbbVie στα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG


Η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie διακρίθηκε στην κατηγορία «Διαχείριση Αλλαγών» των Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού, που απονεμήθηκαν για 15η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των εργασιών του πρόσφατου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG.

Το βραβείο αποτελεί επιβράβευση της AbbVie για την επιτυχημένη και καινοτόμο διαχείριση της εταιρείας, σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η AbbVie, ξεκίνησε τη λειτουργία της παγκοσμίως και στην Ελλάδα, ως ανεξάρτητη βιοφαρμακευτική εταιρεία, το 2013, ύστερα από το διαχωρισμό της από την Abbott Laboratories. Στα πλαίσια της αλλαγής αυτής, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie σχεδίασε μια σειρά δράσεων και διαδικασιών, προκειμένου να υλοποιηθεί  με επιτυχία η διαδικασία αυτή και παράλληλα να υποστηρίξει ενεργά τη Διοίκηση της εταιρείας στη δημιουργία ενός νέου οργανισμού με στρατηγική, οργάνωση και κουλτούρα πλήρως εστιασμένες στην καινοτομία και στη διαρκή αναζήτηση πρωτοποριακών θεραπειών.

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, παραλαμβάνοντας το βραβείο, δήλωσε σχετικά: 

«Η δημιουργία μιας νέας, ανεξάρτητης εταιρείας, σε ένα δύσκολο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας, όπου δραστηριοποιούμαστε, αποτελούσε για εμάς ένα δύσκολο στοίχημα, που καταφέραμε να κερδίσουμε. Με τη συνεχή και επίμονη προσπάθεια της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και όλης της Διοικητικής Ομάδας της εταιρείας, μπορέσαμε να μετατρέψουμε την ανασφάλεια, που αναπόφευκτα συνοδεύει μια τόσο μεγάλη δομική αλλαγή, σε μία μοναδική ευκαιρία επιτυχίας. Κτίσαμε έναν οργανισμό με νέο εξειδικευμένο επιστημονικό προσανατολισμό και δημιουργήσαμε για τους εργαζομένους μας ένα καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον, βασισμένο στη νέα εταιρική μας κουλτούρα.»
Σχετικά με την AbbVie

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε το 2013 ύστερα από το διαχωρισμό της από την Abbott Laboratories. Αποστολή της εταιρείας είναι να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της, τους αφοσιωμένους ανθρώπους της και τη μοναδική προσέγγισή της για καινοτομία, με σκοπό την ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών που θα καλύπτουν μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες του κόσμου. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η AbbVie απασχολεί περίπου 25.000 εργαζομένους (110 εκ των οποίων στην Ελλάδα) και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων