«Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό Πόδι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

«Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό Πόδι


Νεότερες Εξελίξεις & 1ο Σχολείο Εκπαίδευσης στις μεθόδους διάγνωσης της διαβητικής νευροπάθειας και φροντίδας του Διαβητικού Ποδιού»
22-24 Μαΐου 2015

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση του επιστημονικού κόσμου ολοκληρώθηκε η εξαιρετικά υψηλού επιπέδου επιστημονική εκδήλωση που διοργανώθηκε  από τη Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος  στις 22-24 Μαΐου 2015 στη Θεσσαλονίκη. Καλεσμένοι ομιλητές ήταν κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Harvard, αλλά και πολύ σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα

Μεταξύ αυτών, διεθνώς διακεκριμένοι επιστήμονες, όπως ο Έλληνας Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Harvard, Αριστείδης Βέβες και ο Thanh L. Dinh, Assistant Professor of Surgery, Harvard Medical School.
Ο κ. Βέβες στη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε σε όλα τα νεότερα δεδομένα, τα οποία αφορούν στην θεραπευτική αντιμετώπιση του διαβητικού έλκους, καθώς επίσης και σε όποια θεραπευτική αντιμετώπιση θα προκύψει στο άμεσο μέλλον. 

Σύμφωνα με τον κ. Διδάγγελο, Πρόεδρο της ΔΕΒΕ, στόχος και σκοπός της εταιρείας είναι να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και περισσότερο τους γιατρούς, οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα στην αντιμετώπιση και θεραπεία της Νευροπάθειας  και του  Διαβητικού ποδιού. 

Παράλληλα, για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε ζωντανή επίδειξη και εκπαίδευση στις τεχνικές διάγνωσης της περιφερικής και της νευροπάθειας του Αυτονόμου Νευρικού Συστήματος, της εξέτασης και διάγνωσης της Περιφερικής Αγγειοπάθειας και της περιποίησης και φροντίδας του διαβητικού ποδιού.





ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων