Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

26/5/15

«Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό Πόδι


Νεότερες Εξελίξεις & 1ο Σχολείο Εκπαίδευσης στις μεθόδους διάγνωσης της διαβητικής νευροπάθειας και φροντίδας του Διαβητικού Ποδιού»
22-24 Μαΐου 2015

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση του επιστημονικού κόσμου ολοκληρώθηκε η εξαιρετικά υψηλού επιπέδου επιστημονική εκδήλωση που διοργανώθηκε  από τη Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος  στις 22-24 Μαΐου 2015 στη Θεσσαλονίκη. Καλεσμένοι ομιλητές ήταν κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Harvard, αλλά και πολύ σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα

Μεταξύ αυτών, διεθνώς διακεκριμένοι επιστήμονες, όπως ο Έλληνας Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Harvard, Αριστείδης Βέβες και ο Thanh L. Dinh, Assistant Professor of Surgery, Harvard Medical School.
Ο κ. Βέβες στη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε σε όλα τα νεότερα δεδομένα, τα οποία αφορούν στην θεραπευτική αντιμετώπιση του διαβητικού έλκους, καθώς επίσης και σε όποια θεραπευτική αντιμετώπιση θα προκύψει στο άμεσο μέλλον. 

Σύμφωνα με τον κ. Διδάγγελο, Πρόεδρο της ΔΕΒΕ, στόχος και σκοπός της εταιρείας είναι να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και περισσότερο τους γιατρούς, οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα στην αντιμετώπιση και θεραπεία της Νευροπάθειας  και του  Διαβητικού ποδιού. 

Παράλληλα, για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε ζωντανή επίδειξη και εκπαίδευση στις τεχνικές διάγνωσης της περιφερικής και της νευροπάθειας του Αυτονόμου Νευρικού Συστήματος, της εξέτασης και διάγνωσης της Περιφερικής Αγγειοπάθειας και της περιποίησης και φροντίδας του διαβητικού ποδιού.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: «Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό Πόδι Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.