Ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά, μέση δακτυλίδι, χωρίς σωσίβιο και καλλίγραμμο κορμί | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά, μέση δακτυλίδι, χωρίς σωσίβιο και καλλίγραμμο κορμί

Ονειρεύεστε ένα καλλίγραμμο κορμί; Ώρα να δώσετε έμφαση στην κοιλιά σας! Kάντε 2 σετ των 12 επαναλήψεων για κάθε μία από τις ασκήσεις που σας προτείνουμε.

της Θάλειας Γούτου, αισθητικού, κοσμετολόγου, medlabnews.gr iatrikanea


Ονειρεύεστε ένα καλλίγραμμο κορμί; Ώρα να δώσετε έμφαση στην κοιλιά σας!


Kάντε 2 σετ των 12 επαναλήψεων για κάθε μία από τις ασκήσεις που σας προτείνουμε. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε 2 σετ των 12 επαναλήψεων από μία μόνο άσκηση και να τη συνδυάσετε με άλλες ασκήσεις (ασκήσεις για σφιχτούς γλουτούς, τέλεια πόδια, και μυώδη μπράτσα).

1 - Μέση δακτυλίδι

1. Ξαπλώστε ανάσκελα με τον δεξί αστράγαλο πάνω από το αριστερό γόνατο, το αριστερό χέρι πίσω από το κεφάλι και το δεξί χέρι απλωμένο στο πάτωμα.
2. Ανασηκώστε την αριστερή ωμοπλάτη από το δάπεδο, και πλησιάστε τον ώμο σας στο δεξί γόνατο. Επιστρέψτε στην αρχική στάση.
3. Επαναλάβετε ένα σετ γι’ αυτή την πλευρά, αλλάξτε πλευρά και κάντε άλλο ένα σετ


2 - Επίπεδη κοιλιά

1. Ξαπλώστε ανάσκελα και ακουμπήστε την αριστερή φτέρνα πάνω στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού. Στηρίξτε τον λαιμό σας με το αριστερό χέρι και κρατήστε ψηλά ένα βαράκι με το δεξί χέρι.
2. Ανασηκώστε από το δάπεδο τους ώμους μέχρι να νιώσετε τους κάτω κοιλιακούς να δουλεύουν, κάντε παύση ενός δευτερολέπτου σε αυτή τη στάση και επιστρέψτε στην αρχική στάση. Αυτό μετράει σαν μία κίνηση.


3 - Χωρίς «σωσίβιο»

1. Ξαπλώστε στο δάπεδο με τη δεξιά πλευρά. Κρατήστε τα πόδια και τα δάκτυλα τεντωμένα και ίσια. Σφίξτε τους γλουτούς και ρουφήξτε την κοιλιά.
2. Ακουμπήστε το κεφάλι στο μπράτσο σας. Τοποθετήστε το αριστερό χέρι στο πάτωμα μπροστά σας.
3. Κρατώντας ίσιο το αριστερό πόδι σηκώστε το πάνω από το σώμα σας μέχρι να νιώσετε τους πλάγιους κοιλιακούς μύες να σφίγγουν. Μείνετε στην ίδια θέση για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα χαμηλώστε το πόδι.



4 - Γεροδεμένος κορμός

1. Παίρνετε βαθιές ανάσες κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης που μοιάζει με άσκηση Pilates. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και ελαφρώς απομακρυσμένα μεταξύ τους. Εκπνεύστε ενώ ρουφάτε την κοιλιά και συγχρόνως σηκώστε ένα-ένα τα πόδια σας μέχρι τα γόνατα να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών με τους γοφούς σας.
2. Εκπνεύστε και ανασηκώστε το κεφάλι και τους ώμους από το δάπεδο, προσπαθώντας να αγγίξετε το αριστερό γόνατο με το δεξί χέρι. Εκπνεύστε καθώς ισιώνετε το σώμα σας και χαμηλώστε το αριστερό πόδι.
3. Αλλάξτε πόδι

5 - Σφιχτή κοιλιά
1. Σε καθιστή στάση τεντώστε τα πόδια και τα χέρια μπροστά σας.
2. Κυλήστε τη σπονδυλική στήλη προς τα πίσω, σπόνδυλο-σπόνδυλο, φέρνοντας τα μπράτσα σας πάνω από το κεφάλι.
3. Εκπνεύστε και επιστρέψτε στην καθιστή στάση.


Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων