Ημέρα Φροντιστή 2016 από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ημέρα Φροντιστή 2016 από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών

ΗΜΕΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ 2016

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, η Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η ανακούφιση του φορτίου των φροντιστών», στο Aegean College, Πανεπιστημίου 17,  σε δύο επαναληπτικούς κύκλους, 09:30-13:00 για τον πρώτο και 14:00-17:00  για τον δεύτερο.

Η Ημέρα Φροντιστή, είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση και στην ψυχοεκπαίδευση των φροντιστών ατόμων με νόσο Αλτσχάιμερ, Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο ενημερωμένος και εκπαιδευμένος φροντιστής προσφέρει υψηλής ποιότητας φροντίδα και καταφέρνει να χειρίζεται πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα που προκύπτουν από το δύσκολο έργο του.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με διάλεξη για την άνοια και τη  νόσο Αλτσχάιμερ από την πρόεδρο της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών, Δρ. Παρασκευής Σακκά. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες των 20 ατόμων, ώστε να έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας χωριστά και να βρουν απαντήσεις στις απορίες τους. Τις ομάδες θα συντονίζουν ειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες υγείας της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών.  

Η Ημέρα του Φροντιστή είναι ο θεσμός που έχει καθιερωθεί εδώ και οκτώ χρόνια από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών, ως ένδειξη αναγνώρισης του δύσκολου έργου που επιτελούν οι φροντιστές των ατόμων με νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας.  Η Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών με σεβασμό, υπευθυνότητα και συνέπεια συμπαραστέκεται στον φροντιστή, ενισχύοντας τις δεξιότητες που απαιτεί ο δύσκολος ρόλος του και προσφέροντας ανακούφιση στη δύσκολη καθημερινότητα του. 

Στους χώρους υποδοχής της εκδήλωσης θα διανέμονται ενημερωτικά έντυπα σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα δίνονται πληροφορίες για τα προγράμματα λειτουργίας των Κέντρων Ημέρας.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής  στο τηλέφωνο 9011404151
Χρέωση από σταθερό 1,48€, κινητό 1,57

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Με τη συνεργασία του Aegean College και την  υποστήριξη της Mylan

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων