Στρατηγική εξωστρέφειας από τις Ελληνικές Ιαματικές Πηγές | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στρατηγική εξωστρέφειας από τις Ελληνικές Ιαματικές Πηγές


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ) και των τριών Δήμων-Μελών του στην γενική συνέλευση της European Historic Thermal Towns Association (EHTTA) στο Carlovy vary της Τσεχίας. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των εργασιών της γενικής συνέλευσης μία ακόμη Ελληνική Ιαματική Πηγή το Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων Καβάλας εντάχθηκε στην EHTTA σαν active member. 

Ο βασικός άξονας του στρατηγικού σχεδιασμού του ΣΔΙΠΕ που αφορά την εξωστρέφεια παίρνει σάρκα και οστά. Οι Ιαματικές πηγές της χώρας μας έρχονται σε επαφή με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, τα στελέχη τους κερδίζουν τεχνογνωσία, το προϊόν του Ελληνικού Τουρισμού Υγείας προσαρμόζεται στις διεθνείς εξελίξεις και κατοχυρώνεται σαν εν δυνάμει κυρίαρχος παίκτης στην διεθνή σκηνή. 


Αίσθηση και πολλά θετικά σχόλια προκάλεσε η καταπληκτική παρουσίαση  του Ιαματικού Φυσικού Πόρου του πηλού των Κρηνίδων Καβάλας η οποία ήρθε να προστεθεί στην εποικοδομητική και στιβαρή παρουσία των Λουτρών Πόζαρ και του Λουτρακίου Κορινθίας. Παράλληλα ιδιαίτερης σημασίας χαρακτηρίζεται ο ορισμός του Γενικού Γραμματέα του ΣΔΙΠΕ κ.Δανά Μάρκου ως τακτικού μέλους της Επιτροπής Επικοινωνίας και Τουρισμού (Commission Communication and Tourism) της EHTTA.  

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων