Ξαφνική κατάργηση των μονοσυνταξιούχων – Ο Ι.Σ.Α. επιφυλάσσεται | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ξαφνική κατάργηση των μονοσυνταξιούχων – Ο Ι.Σ.Α. επιφυλάσσεται



Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τη διάταξη του άρθρου 97 παρ. 5 του κατατεθέντος νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, με την οποία αιφνιδιαστικά καταργείται ο κλάδος των Μονοσυνταξιούχων. 

Ο ΙΣΑ επιφυλάσσεται να προσφύγει κατά της μέλλουσας να εκδοθεί απόφασης του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την οποία θα προσδιοριστεί το ύψος της προαιρετικής προσαύξησης της σύνταξης όσων είχαν ήδη υπαχθεί προαιρετικά στην ασφάλιση του Κλάδου Μονοσυνταξιούχων, μετά από εισήγηση της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, βάσει σχετικής οικονομικής αναλογιστικής μελέτης. 

Καμία μελέτη δεν μπορεί να αποτελέσει έρεισμα για την αναδρομική κατάργηση κατοχυρωμένων δικαιωμάτων. 

Θα αναμείνουμε την Υπουργική Απόφαση, αλλά και θα υπερασπιστούμε τα μέλη μας που επέλεξαν να ενταχθούν στο καθεστώς του μονοσυνταξιούχου με όλες μας τις δυνάμεις. 



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ               ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων