Οι σύλλογοι ασθενών παίρνουν μέρος στη διαμόρφωση του προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Οι σύλλογοι ασθενών παίρνουν μέρος στη διαμόρφωση του προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας»


Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κΚωνσταντίνος Τσιάρας, ο Τομεάρχης Υγείας του Κόμματος, κ. Βασίλης Οικονόμου και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, κΙάσονας Φωτήλας συμμετείχαν σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου, σε σύσκεψη με εκπροσώπους συλλόγων ασθενών με νεοπλασία.

Με τη σύσκεψη αυτή, ο Τομέας Υγείας της Νέας Δημοκρατίας εγκαινίασε συστηματική επαφή με τους εκπροσώπους των συλλόγων καρκινοπαθών. Ήταν μια συνάντηση, που είχε, όχι μόνο συμβολική, αλλά και ουσιαστική σημασία, αφού για πρώτη φορά οι σύλλογοι ασθενών συμμετέχουν στη διαμόρφωση του προγράμματος Υγείας της Νέας ΔημοκρατίαςΠρόκειται για μια στρατηγική επιλογή του Κόμματος και του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα από την οποία αποδεικνύεται ο έμπρακτος σεβασμός του Κόμματος στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται και ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, καθώς και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας, κΙάσονας Φωτήλας, δήλωσαν: 

«Η παρουσία των συλλόγων καρκινοπαθών στην πρώτη αυτή συνάντησή μας αποδεικνύει, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι η Νέα Δημοκρατία σέβεται και υπολογίζει τους ασθενείς. Σε μία περίοδο που η χώρα κατακλύζεται από τις κυβερνητικές μεγαλοστομίες και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις τους, η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει ότι βλέπει τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας με μία άλλη οπτική, πιο ουσιαστική, πιο χρήσιμη για τον ίδιο τον πολίτη, με τον ασθενή στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας.

Για πρώτη φορά, οι σύλλογοι ασθενών παίρνουν μέρος στη διαμόρφωση του προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για την αφετηρία υλοποίησης του μεγάλου μας στόχου, ο οποίος είναι ένας. Η δημιουργία ενός ασθενοκεντρικού συστήματος, που θα έχει στον πυρήνα του, τον πολίτη και τους τρόπους βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας προς εκείνον.

Ήρθε η ώρα που τα μεγάλα λόγια θα αφήσουν τη θέση τους στη σκληρή δουλειά».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων