Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους

Για πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από αύριο και από τα βοειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία μέχρι το απόγευμα. Μέχρι το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάζουν την κεντρική Μακεδονία , κυρίως τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, κυρίως τη βόρεια Πελοπόννησο.
Από το μεσημέρι και μετά θα πληγούν η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, η υπόλοιπη Στερεά και η Εύβοια, ενώ από το βράδυ τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες και πιθανόν η Κρήτη.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ το πρωί της Κυριακής τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην Κρήτη και σταδιακά θα σταματήσουν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων