Σαμοθράκη:Προσφορά 2.500 ιατρικών εξετάσεων από 50μελές κλιμάκιο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σαμοθράκη:Προσφορά 2.500 ιατρικών εξετάσεων από 50μελές κλιμάκιο

Ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους της Σαμοθράκης, προσέφερε 50μελές ιατρικό κλιμάκιο, 22 ειδικοτήτων, το τετραήμερο από τις 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (ΠΓΝΕ), στην Αλεξανδρούπολη, Δημήτρη Αδαμίδη, οι κινητές ιατρικές μονάδες βρέθηκαν στο ακριτικό νησί, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Ο κ. Αδαμίδης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους «συναδέλφους ιατρούς από την Αθήνα», που για πέντε ημέρες προσέφεραν, από κοινού με κλιμάκιο γιατρών του ΠΓΝΕ, «τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο πληγωμένο από την πρόσφατη καταστροφή νησί μας», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, «το οποίο μετά τη δωρεά του νέου γραμμικού επιταχυντή στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης και τη δωρεά του νέου νοσοκομείου στην Κομοτηνή, προσέφερε μία ακόμη χορηγία στη Θράκη».
Σημειώνεται πως στη διάρκεια του τετραημέρου πραγματοποιήθηκαν 2.500 ιατρικές εξετάσεις (40 διαφορετικών ειδών), ενώ πραγματοποιήθηκαν δράσεις αγωγής υγείας και αθλητιατρικό πρόγραμμα για τους μαθητές, από πανεπιστημιακούς γιατρούς, καθηγητές φυσικής αγωγής, διαιτολόγους και φυσιοθεραπευτές.
AΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων