Τα γενέθλια του medlabnews.gr | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τα γενέθλια του medlabnews.gr

Τα γενέθλια του  medlabnews.gr

Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια το medlabnews.gr έκανε τα πρώτα του βήματα. Στην αρχή ξεκίνησε αρκετά ερασιτεχνικά. Δεν περιμέναμε αυτό που θα ακολουθούσε.
Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν αρκετοί αναγνώστες των σελίδων μας. Όμως μέρα με την μέρα άρχισε να γίνονται πολλοί, πάρα πολλοί. Μέσα στα δύο χρόνια καταφέραμε πια να έχουμε 6000 καθημερινούς αναγνώστες μέσα από τις σελίδες του medlabnews.gr αλλά και πολλούς περισσότερους από τις σελίδες των χιλιάδων site και blogs που αναδημοσιεύουν τα θέματά μας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει θέμα μας αναδημοσιεύτηκε σε 250.000 sites σε όλο τον κόσμο.

Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι άρθρο μας με τίτλο Σε ποιες παθήσεις διογκώνονται οι λεμφαδένες; Πότε και γιατί θα πρέπει να αφαιρούνται; έχει διαβαστεί 90.000 φορές.  Επίσης είναι σημαντικό ότι θέματα μας αναδημοσιεύονται σε έντυπη μορφή, μετά από άδεια που μας ζητήθηκε, από το Σικάγο μέχρι το Σίδνεϊ!!!.

Σήμερα βρισκόμαστε να έχουμε γράψει 750 άρθρα από τα οποία τα 680 είναι πρωτότυπα και γράφτηκαν από τους συντάκτες γιατρούς του medlabnews.gr για το medlabnews.

Όλα μας τα άρθρα προσπαθούμε να είναι απλά κατανοητά έγκυρα και πολλές φορές επίκαιρα. Αυτό δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς την επιστημονική ορολογία και την γλώσσα των συνεδρίων, χωρίς όμως να δημιουργούνται παρανοήσεις και λάθος ερμηνείες.

Περηφανευόμαστε γιατί μέσα από το site αναδείξαμε θέματα που αποτέλεσαν στην συνέχεια θέμα συζήτησης σε εφημερίδες, τηλεόραση ακόμα και στην βουλή.
Χαρακτηριστικότερο είναι το θέμα που είχαμε γράψει για την πείνα στα σχολεία και τις λιποθυμίες των παιδιών, μετά από την παραίνεση φίλης εκπαιδευτικού που είχε τέτοια περιστατικά στο σχολείο της.

Προσπαθούμε τα άρθρα μας να έχουν χρηστική μορφή όπως το άρθρο μας, που αφορούσε την βαρυστομαχιά και το μεθύσι και το διάβαζαν άνθρωποι, το βράδυ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Επίσης προσπαθούμε να έχουμε συμβουλευτικά άρθρα υγείας και διατροφής προκειμένου να βοηθήσουμε κόσμο που ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης που επηρεάζει μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει ακόμα και τα φάρμακα του.


Στα δύο χρόνια λειτουργίας μας μας ζητήθηκε και ευχαρίστως βοηθήσαμε το έργο πολλών συλλόγων. Επίσης συνεργαστήκαμε, προβάλλοντας δράσεις τους, με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση και το Σωματείο υποστήριξης ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα ΚΑΛΥΨΩ. Τελευταία ξεκινήσαμε την συνεργασία με τον διαδικτυακό τόπο doctoranytime.gr διεξάγοντας και διαγωνισμό για δωρεάν επίσκεψη σε διαιτολόγο. (Έναρξη συνεργασίας medlabnews.gr – doctoranytime.gr και διαγωνισμός για δωρεάν επίσκεψη σε διαιτολόγο!)


Σας ευχαριστούμε όλους σας και κυρίως τους συναδέλφους των άλλων site και blogs που προβάλλουν το έργο μας και μας διαβάζουν οι αναγνώστες τους.
Εμείς με ιδιαίτερα υψηλό αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσουμε και άλλο να δίνουμε όσα πιο πολλά χρηστικά και κατανοητά θέματα υγείας και διατροφής μπορούμε και να απαντάμε σε ερωτήσεις σας. Καλούμε γιατρούς και άλλους επιστήμονες που έχουν άρθρα και θέματα που θέλουν να παρουσιάσουν να μας τα στείλουν για να τα δημοσιεύσουμε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων