ΙΣΑ Επίσκεψη στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα» εν όψει των εορταστικών ημερών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΙΣΑ Επίσκεψη στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα» εν όψει των εορταστικών ημερών


Μήνυμα αγάπης, στα  παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα», μετέφεραν  ο πρόεδρος του ΙΣΑ  Γ. Πατούλης ο αντιπρόεδρος  Ε. Μπιλιράκης και οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στο πλαίσιο σημερινής τους επίσκεψης που έγινε εν όψει των εορταστικών ημερών. 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, μοιράστηκαν  δώρα στα παιδιά ενώ υπήρξε εκτενής συζήτηση, με τους εργαζόμενους του Κέντρου, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω έλλειψης προσωπικού και τις καθυστερήσεις στην υιοθεσία των παιδιών που φιλοξενούνται.
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ  Γ. Πατούλης, δήλωσε:
«Επισκεφθήκαμε σήμερα το Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα», μια δομή ανεκτίμητης κοινωνικής προσφοράς, ένα «σπίτι» που αγκαλιάζει με φροντίδα και στοργή τα παιδιά που χρειάζεται να ζήσουν για λίγο ή μόνιμα μακριά από τις οικογένειές τους. Τους προσφέραμε δώρα και παιχνίδια και προπαντός την αγάπη μας αλλά και το μήνυμα ότι δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνα τους στην τόσο δύσκολη αρχή της ζωής τους.
Διαπιστώσαμε ότι το κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, λόγω έλλειψης ικανού αριθμού προσωπικού, είναι πολύτιμο. 
Θα είμαστε στο πλευρό τους και θα τους στηρίξουμε για να επιλυθούν τα δίκαια αιτήματά τους και  κυρίως για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις σε ζητήματα αναδοχής και υιοθεσίας».
Σημειώνεται ότι στη δράση συμμετείχαν  εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ καθώς και ο δήμαρχος Ιλίου Ν. Ζενέτος και η αντιδήμαρχος Α. Αλεβίζου.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων