Παρατείνεται η λειτουργία των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων - ΚΗΦΗ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παρατείνεται η λειτουργία των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων - ΚΗΦΗ

Παρατείνεται η διάρκεια λειτουργίας των ΚΗΦΗ για δύο ακόμη χρόνια, όπως ανακοίνωσε η αναπλ. υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου σε συνάντηση που είχε σήμερα με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Ημερήσια Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) τα οποία είναι δράση συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο μέσω των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, μέχρι 30/6/2017.

Συγκεκριμένα, η υπουργός ανακοίνωσε: "Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας ηλικιωμένων (Ο.Φ.ΗΛΙ) και μετά από διαβούλευση του Υπουργείου με τις Υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, παρατείνεται η διάρκεια λειτουργίας των ΚΗΦΗ, ως δράσης χρηματοδοτούμενης από το ΕΣΠΑ, για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι 30/6/2019.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες προς τις Περιφέρειες, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, και έχουν αποσταλεί στις Διαχειριστικές Αρχές των Περιφερειών οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να υλοποιηθεί η διετής παράταση λειτουργίας των ΚΗΦΗ".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων