Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Χίου με πρωτοβουλία του υπ. Εξωτερικών του Ισραήλ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Χίου με πρωτοβουλία του υπ. Εξωτερικών του Ισραήλ

Τη Χίο θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη, η πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Ιρίτ Μπεν-'Αμπα προκειμένου να παραστεί στην τελετή παράδοσης ιατρικού εξοπλισμού, στο Νοσοκομείο και σε Ιατρικό Κέντρο του νησιού.
Ο εξοπλισμός, τελευταίας τεχνολογίας, δόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου και στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Πυργίου προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού, των προσφύγων και των τουριστών.
Αποτελεί δε πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ και φέρει την ονομασία "βοηθώντας τους φίλους που βοηθούν".
 
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η παροχή βοήθειας στους Έλληνες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου που διεξάγουν έναν θαρραλέο αγώνα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, της εισροής προσφύγων και της απώλειας εισοδήματος τα τελευταία χρόνια.
 
Επίσης και η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποφάσισε φέτος να δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού της που προοριζόταν για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ, στις ανάγκες των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, προχωρώντας σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στη Χίο.
 
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο της Χίου παρουσία του Δημάρχου Μανώλη Βουρνού, άλλων εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων καθώς και γιατρών και της Διευθύντριας του Νοσοκομείου Ελένης Κανταράκη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στη Χίο, η πρέσβης, θα έχει ξεχωριστή συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού, ενώ θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Συναγωγής της Χίου, το Ιατρικό Κέντρο Πυργίου, τα Μαστιχοχώρια και καταυλισμό προσφύγων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

1

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή, παροχής ιατρικού εξοπλισμού στην Χίο

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων