Φρίκη. Μπήκε από το παράθυρο για να βιάσει 16χρονη στο Ηράκλειο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Φρίκη. Μπήκε από το παράθυρο για να βιάσει 16χρονη στο Ηράκλειο

Την απόλυτη φρίκη βίωσε μια ανήλικη κοπέλα, 16 ετών, στο Ηράκλειο,

medlabnews.gr 

Την απόλυτη φρίκη βίωσε μια ανήλικη κοπέλα, 16 ετών, στο Ηράκλειο, όταν ένας 25χρονος Πακιστανός μπήκε σπίτι της από το μπαλκόνι, προκειμένου να τη βιάσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, ο 25χρονος δράστης κατάφερε να μπει το πρωί της 1ης Απριλίου στο σπίτι της ανήλικης, σε περιοχή του Θερίσσου στο Ηράκλειο, παραβιάζοντας το παράθυρο του ισόγειου διαμερίσματος.

Η κοπέλα κατάφερε να του αντισταθεί και εκείνος τράπηκε σε φυγή. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ένας 25χρονος είναι ο δράστης ο οποίος επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι 16χρονης, το πρωί της 1ης Απριλίου σε περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο, παραβιάζοντας το παράθυρο του ισόγειου διαμερίσματος στο οποίο διαμένει.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 25χρονο υπήκοο Πακιστάν ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία, αφού εισέβαλε στο διαμέρισμα από το παράθυρο απείλησε την 16χρονη με μαχαίρι και προσπάθησε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενα σπίτια και επιχειρήσεις, κατάφεραν να ταυτοποίησουν τον δράστη και να τον εντοπίσουν 24 ημέρες αργότερα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων