Σε ξύλινες βάσεις ήταν η ρόδα που τελικά δεν θα λειτουργήσει | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σε ξύλινες βάσεις ήταν η ρόδα που τελικά δεν θα λειτουργήσει

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, medlabnews.gr
Τελικά η ρόδα δεν θα γυρίσει ποτέ στο Σύνταγμα. Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι είχαν από την περασμένη Κυριακή πάει για να ανέβουν στην ρόδα που τόσο πολύ διαφημίστηκε. 
Βέβαια ευτυχώς που τελικά δεν λειτούργησε η ρόδα στο Σύνταγμα γιατί ήταν τόσο πρόχειρη η κατασκευή που πραγματικά θα ήταν πολύ επισφαλής η λειτουργία της. 
Ένα από αυτά που διακρίναμε και φωτογραφήσαμε ήταν οι βάσεις τις ρόδας στηριζόντουσαν σε ξύλινα δοκάρια. Όλο αυτό το βάρος, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες μας ήταν στην κυριολεξία στον αέρα. Και να σκεφτεί κανείς ότι μια απλή κατασκευή να κάνει κανείς χρειάζεται τσιμεντένιες βάσεις, σταθερές, και φυσικά πολλές αντηρίδες.
Άρα καλά έγινε έστω και στο και πέντε και αποφάσισε ο Δήμαρχος να κατέβει η ρόδα πριν να έχουμε θύματα, με όποιον αντίκτυπο για την χώρα μας και τον Δήμο της Αθήνας.  
Τέλος την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν δημοσιεύματα, αλλά και μηνυτήρια αναφορά εταιρίας σχετικά με επικινδυνότητα της ρόδας που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος για τις γιορτές.
Με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίου, διατάχθηκε από χθες η διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με σκοπό την διερεύνηση θεμάτων παραβίασης πολεοδομικών όρων που μπορούν να προκαλέσουν έκθεση σε κίνδυνο, καθώς και της παράβασης καθήκοντος, αφού η ρόδα φέρεται να στήθηκε χωρίς να έχει την απαραίτητη πιστοποίηση ασφάλειας από την εταιρία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων