Free website traffic generator Μια ελιά στο μέτωπό του ήταν βασικοκυτταρικός καρκίνος αποκάλυψε ο Κέβιν Τζόνας (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μια ελιά στο μέτωπό του ήταν βασικοκυτταρικός καρκίνος αποκάλυψε ο Κέβιν Τζόνας (video)

O 36χρονος Κέβιν Τζόνας μέλος των Jonas Brothers αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Κέβιν Τζόνας μοιράστηκε τα νέα με τους ακόλουθούς του και τους προέτρεψε να εξετάσουν τις ελιές τους.

O 36χρονος Κέβιν Τζόνας αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος και έκανε θεραπεία για την αφαίρεσή του.

Το μέλος των Jonas Brothers μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο του πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση καθώς του αφαιρούσαν μια ελιά από το κεφάλι.

«Σήμερα αφαιρώ ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα από το κεφάλι μου. Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός μικρός τύπος με καρκίνο του δέρματος που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και τώρα πρέπει να κάνω εγχείρηση για τον αφαιρέσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Τζόνας.

Ο τραγουδιστής και ένα από τα διάσημα αδέρφια Τζόνας, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, λίγο πριν από χειρουργική επέμβαση που θα έκανε στο πρόσωπο, επειδή έχει προσβληθεί από καρκίνο του δέρματος. «Φιλική υπενθύμιση, να ελέγξετε τις ελιές σας» προέτρεψε τους σχεδόν 5 εκατομμύρια ακολούθους του.

Ο 36χρονος ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, στο βίντεο: «Έτσι σήμερα θα αφαιρέσω ένα καρκίνωμα από το κεφάλι μου».

To βελάκι δείχνει την ελιά που αφαιρέθηκε
Μετά από την αφαίρεση. Φαίνεται το σημάδι του χειρουργείου 

Το μέλος των Jonas Brothers έστρεψε την κάμερα του κινητού του, για να δείξει μια ελιά στο μέτωπό του ενώ ήταν ξαπλωμένος. «Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός μικρός τύπος καρκίνου του δέρματος που έχει αρχίσει να μεγαλώνει. Και τώρα πρέπει να κάνω χειρουργική επέμβαση για να την αφαιρέσω, οπότε ξεκινάμε» είπε.

Αμέσως μετά την επέμβαση, ο Τζόνας τράβηξε τον εαυτό του μια φωτογραφία, χρησιμοποιώντας emoji στην περιοχή της ελιάς που αφαιρέθηκε. Σε λίγες ώρες, ο Κέβιν Τζόνας βρισκόταν ήδη σπίτι του.

Ευχές από τους θαυμαστές του

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά στην ενότητα των σχολίων.

Ο Κέβιν Τζόνας επρόκειτο να περιοδεύσει με τα αδέρφια του στην Ευρώπη τον Μάιο και τον Ιούνιο, αλλά ανακοίνωσε πως αυτό το σκέλος της περιοδείας τους Five Albums One Night αναβλήθηκε έναν μήνα πριν από την έναρξή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων