Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Από το 2011 μέχρι σήμερα έχουμε γράψει περισσότερα από 20.000 επιστημονικά άρθρα, με έγκυρο και κατανοητό τρόπο. Έχουμε πάρει χιλιάδες ευχαριστίες από αναγνώστες μας σε όλο τον κόσμο, γιατί από αυτά που γράψαμε βοηθήθηκαν πολλοί συμπολίτες μας, στο να κατανοήσουν τι έχουν, να καταλάβουν ποιόν γιατρό να επισκεφτούν, να αλλάξουν την διατροφή τους, να βάλουν την άσκηση στην ζωή τους ή να βρουν έκτακτη καθοδήγηση τις μέρες αργιών, που δεν έχουν πρόσβαση στους γιατρούς τους. 

Για όλα αυτά, προκειμένου να έχουμε απρόσκοπτη λειτουργία, χρειάζεται υποστήριξη, από επιστημονικές εκδόσεις για την βιβλιογραφία και τις πηγές που χρησιμοποιούμε, τεχνολογική υποστήριξη για να λειτουργεί η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε σωστά (το 60% των αναγνωστών μας, διαβάζουν τα άρθρα μας από το κινητό), τεχνικούς για να αντιμετωπίζουν τα συχνά προβλήματα είτε από κακόβουλες ενέργειες, είτε από αλλαγές που κάνει η google, προσαρμογές εικόνων, video κλπ. Και φυσικά γραμματείς και όλους τους επιστήμονες που αναλαμβάνουν και γράφουν ιατρικά καθημερινά θέματα . 

Όλα τα παραπάνω απαιτούν πλέον αρκετά μηνιαία έξοδα. Από την άλλη η διαφήμιση μειώνεται. 

Έτσι χρειαζόμαστε όλο και περισσότερο τους αναγνώστες μας για να μας βοηθήσουν. 

Εάν όλοι όσοι διαβάζουν τα άρθρα μας και τα βρίσκουν ενδιαφέροντα, συμβάλλουν στην ενίσχυσή μας, το μέλλον μας θα είναι πολύ πιο ασφαλές. 

Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω PayPal ή με πιστωτική κάρτα

Με απόλυτη ασφάλεια

PayPal Donate


blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων