ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Το Medlabnews.grIatrikanea παρέχει ένα μεγάλο εύρος επιλογών προβολής που περιλαμβάνει banner, content, newsletter, προβολή στα Social Media.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ

-       Έως και 5.500.000 Impressions / Month @Google

-       380.000 Followers @ https://www.facebook.com/medlabnews.gr

-       Έως και 16.000.000 Reach / Month @Facebook (Organic)

-       Έως και 10.000.000 Video Views / Month @Facebook (Organic)

-       Έως και 1.500.000 Impressions / Month μέσω αναδημοσιεύσεων σε άλλα sites & blogs

-       80.000 newsletter receivers

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε τις κατάλληλες λύσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο mail@medlabnews.gr ή στο 210 6815637.

 

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Med4Med Club

Είστε γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, οι άλλοι επαγγελματίες υγείας, παραϊατρικών ή ιατρικών επαγγελμάτων ή φοιτητές σχολών υγείας;

Ενταχθείτε ΔΩΡΕΑΝ στο Med4Med Club ώστε να ενημερώνεστε  πρώτοι για τα σημαντικότερα νέα που σας αφορούν, να γίνετε συντάκτες μας και πολλές ακόμα δωρεάν παροχές!

Μπορείτε να γίνετε μέλος του Med4Med Club εντελώς δωρεάν, στέλνοντας e-mail στο mail@medlabnews.gr, γράφοντας στο θέμα: «med4med» και συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

 

- Ονοματεπώνυμο

- Επάγγελμα / Ειδικότητα 

- Πόλη

- E-mail 

- Τηλέφωνο επικοινωνίας

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε όποιο άλλο στοιχείο ή παρατήρηση επιθυμείτε.

ΔΩΡΕΑΝ Παροχές Med4Med Club

1. Σας παρέχουμε την δυνατότητα να δημοσιεύετε ΔΩΡΕΑΝ στο www.medlabnews.gr – IatrikaNea πρωτότυπα κείμενα που αφορούν την υγεία ή ακόμα μια νέα μέθοδο ή ένα νέο μηχάνημα ή μια ερευνητική εργασία, υπογράφοντας με το όνομα σας.

2. Σας αποστέλλουμε το εβδομαδιαίο Med4MedNewsletter με θέματα που αφορούν αποκλειστικά τους επαγγελματίες υγείας (πολιτική υγείας, ασφαλιστικά θέματα, φάρμακο, συνέδρια κλπ)

3. Σας ενημερώνουμε για τρέχοντα θέματα Υπουργείου Υγείας, ΕΟΠΥΥ, ΕΦΚΑ, κλπ άμεσα όπως μας έρχονται τα ενημερωτικά από διάφορους φορείς

4. Σας ενημερώνουμε για εκδηλώσεις, συνέδρια και ημερίδες

5. Σας παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις για τη συμμετοχή σας σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε (όπως αυτή που διοργανώθηκε πρόσφατα για το GDPR - προσωπικά δεδομένα)

6. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε στο ευρύ κοινό τυχόν θέματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία σας, και να τα κάνετε γνωστά σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να μας στέλνετε video ή φωτογραφίες και κείμενο για διάφορα θέματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία σας (πχ στο νοσοκομείο ή μια καταγγελία).

7. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε αγγελίες σας, για ιατρικό εξοπλισμό, για θέσεις εργασίας κλπ.

Όπως γνωρίζετε μας διαβάζουν καθημερινά χιλιάδες κόσμου από όλη την Ελλάδα αλλά και από 187 χώρες του κόσμου.

Είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά, για όποια διευκρίνιση ή βοήθεια, στο 2106815637.

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων