Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία η δέσμευση των αποθεματικών των Δημόσιων νοσοκομείων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία η δέσμευση των αποθεματικών των Δημόσιων νοσοκομείων


O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αντίθετος στην δέσμευση των αποθεματικών των Δημόσιων νοσοκομείων και των φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ο ΙΣΑ έστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, με την οποία του ζητά να διευκρινίσει άμεσα, εάν τίθεται τέτοιο θέμα και να δεσμευτεί ότι δεν εντάσσονται τα Δημόσια νοσοκομεία, στην εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα, η λειτουργία των νοσοκομείων και των ασφαλιστικών ταμείων, τα οποία βρίσκονται ούτως ή άλλως σε οριακή κατάσταση. 
Ζητούμε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, να δεσμευτεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να αδειάσουν τα ταμεία των νοσοκομείων, γιατί αυτό θα συνιστούσε μεγάλο κίνδυνο για τη Δημόσια υγεία.
Τέλος διευκρινίζουμε ότι ο ΙΣΑ στηρίζει τις κινητοποιήσεις ειδικευόμενων και το δίκαιο αγώνα τους για την αποπληρωμή των εφημεριών τους χωρίς τις οποίες δυσχεραίνεται η επιβίωσή τους.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ  ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων