1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας «Από το Παιδί Στον Ενήλικα» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας «Από το Παιδί Στον Ενήλικα»

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης ΔΕΠΥ (ΕΕΜ ΔΕΠΥ) ανακοινώνει το 1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας «Από το Παιδί Στον Ενήλικα». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Titania, στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου 2015.

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης ΔΕΠΥ (ΕΕΜ ΔΕΠΥ) ανακοινώνει το 1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας «Από το Παιδί Στον Ενήλικα». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Titania, στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου 2015.
Αξίζει να αναφερθεί η σημαντική Επιστημονική Συνεργασία των: Α’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Ιατρικής Σχολής & Αιγινητείου Νοσοκομείου, Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής-Συμπεριφορικής Παιδιατρικής & Εφηβικής Υγείας-Ιατρικής, Ελληνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής, Ελληνικής Εταιρείας Ψυχικής & Νευροψυχιατρικής του Παιδιού, Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας και της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών & Εφήβων με Προβλήματα Συμπεριφοράς.
Σκοπός του συνεδρίου είναι η έγκυρη επιστημονική ενημέρωση στα νεότερα δεδομένα που αφορούν τη ΔΕΠΥ και την εξέλιξή της στη διάρκεια της ζωής μέσα από πολλαπλές επιστημονικές προσεγγίσεις.
Η διοργάνωση του 1ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου για τη ΔΕΠΥ, φιλοδοξεί να συνεισφέρει στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των επαγγελματιών, στη διάδοση και διεύρυνση των (μέχρι στιγμής λίγων) ερευνητικών δεδομένων για τη ΔΕΠΥ στη χώρα μας, στην επιμόρφωση - ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας αλλά και στη διαμόρφωση των επόμενων προκλήσεων. Το Συνέδριο θα πραγματοποιείται ανά διετία τον Οκτώβριο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ενημέρωσης για τη ΔΕΠΥ (ADHD Awareness Month) παράλληλα με άλλες ειδικές εκδηλώσεις παγκοσμίως, ενώ φέτος τιμάται συγχρόνως η Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία (10 Οκτωβρίου)

To medlabnews.gr και τα iatrikanea.gr είναι χορηγοί επικοινωνίας

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων