Εκδήλωση των W4O-Hellas (Γυναίκες στην Ογκολογία) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2016 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκδήλωση των W4O-Hellas (Γυναίκες στην Ογκολογία) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2016

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2016, οι W4O-Hellas παίρνουν μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία "Talking Hands" με σύνθημα: "We Can - I Can".

Στο πλαίσιο της καμπάνιας 
‘Χέρια που Μιλούν - Talking Hands Campaign’

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016, 16:30 - 20:00
Ξενοδοχείο Χίλτον
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2016, οι W4O-Hellas παίρνουν μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία "Talking Hands" με σύνθημα: "We Can - I Can".
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, οι ‘Γυναίκες στην Ογκολογία’ συζητούν για τη σημασία και το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου και ενημερώνουν για το νέο πρόγραμμα υποστήριξης για το Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού, το οποίο έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Οργάνωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου (UICC). 

Επίσης, συμμετέχουμε στη μεγάλη παγκόσμια εκστρατεία ‘Talking Hands - Χέρια που Μιλούν’, με στόχο να διαδώσουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε τον καρκίνο και με σύνθημα ‘Μπορούμε-Μπορώ, We Can – I Can’.
Ελάτε να στείλουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς, διαφορετικής δράσης! 

Σας περιμένουμε στο τραπέζι των ‘Γυναικών στην Ογκολογία’ για να ενώσουμε πολλά ‘Χέρια που Μιλούν’ (Talking Hands), να γράψουμε στην παλάμη μας το σύνθημα We Can - I Can (Μπορούμε - Μπορώ), να τραβήξουμε φωτογραφίες, και με τα hashtags #WeCanICan #WorldCancerDay #TalkingHands να τις αναρτήσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να ενωθούμε με όλα τα άλλα ‘Χέρια που Μιλούν’ απ’ όλο τον κόσμο!

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, από τις 16:30 έως τις 20.00, στο Χίλτον, θα υπάρχουν μέλη συλλόγων ασθενών και συνεργάτες των W4O-Hellas για να σας βοηθήσουν να γράψετε τα μηνύματα και να αναρτήσετε τις φωτογραφίες σας, για να στείλουμε το δικό μας ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. 

Σας καλούμε επίσης από σήμερα και για όλη την εβδομάδα, ως τις 4 Φεβρουαρίου να γράψετε το μήνυμά σας στην παλάμη σας, να το φωτογραφίσετε και με τα hashtags #WeCanICan #WorldCancerDay #TalkingHands #w4o_Hellas να αναρτήσετε τη φωτογραφία στα προφίλ σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας μήνυμα, τι είναι αυτό που μπορείτε εσείς να κάνετε στην μάχη κατά του καρκίνου. 
Για παραδείγματα επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες  http://www.w4ohellas.org" www.w4ohellas.orghttp://www.uicc.org/ ή τις σελίδες μας στο Facebook  http://www.facebook.com/uicc.org

Οι φωτογραφίες σας θα εμφανιστούν όλες στην ιστοσελίδα  http://www.worldcancerday.org

Μπορείτε να αφιερώσετε την φωτογραφία σε ένα δικό σας πρόσωπο και αν θέλετε να την δημοσιεύσετε στην σελίδα μας στο Facebook  http://www.facebook.com/womeninoncology

Θα χαρούμε η σελίδα μας να γεμίσει με δικές σας φωτογραφίες και μηνύματα.

Οι W4O-Hellas φέρνουν μαζί τις γυναίκες γιατρούς με τις γυναίκες ασθενείς και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα ασθενή με καρκίνο στη χώρα μας. 


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων