728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

27/5/16

"Φιλότιμο και Επιχειρείν" από το Σωματείο "Νεανική Επιχειρηματικότητα" στις 27 Μαΐου

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

Εκδήλωση με θέμα "Φιλότιμο και Επιχειρείν" διοργανώνει την Παρασκευή 27 Μαΐου το Σωματείο "Νεανική Επιχειρηματικότητα" ("Ν.Ε.") στην αίθουσα τουΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7). 
Όπως αναφέρεται και στη σχετική πρόσκληση πρόκειται για μα βραδιά πρόκληση, για το ρόλο του φιλότιμου στο επιχειρείν. "Της έννοιας που οφείλουμε να αφυπνίσουμε στο επίκεντρο της σύζευξης οικονομίας και κοινωνίας! Την κεντρικότερη αξία και μοχλό δράσης στον πυρήνα του ελληνικού δαιμόνιου για συνέργεια, ανάπτυξη και αλληλεγγύη!"  
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα συζητηθούν ξεχωριστά νοήματα και συσχετισμοί. 
"Δεν οραματιζόμαστε απλώς μια Ελλάδα διαφορετική, αλλά μια Ελλάδα με ανθρωπιστική προοπτική, όπου η ευστροφία και το ταλέντο δε θα ξενιτεύονται αλλά θα εργάζονται με γνώμονα την αλληλεξάρτηση κέρδους και υπευθυνότητας. Ένα νέο "Φιλότιμο Επιχειρείν” μακριά από παθογένειες και στρεβλώσεις του παρελθόντος!  Ελάτε λοιπόν να ακούσετε και να συζητήσετε μαζί μας για το πως κάτι που μέχρι τώρα ακουγόταν θεωρητικό μπορεί και οφείλει να γίνει πράξη! "Φιλοτιμία κατά το επιχειρείν" όπως άλλωστε έλεγε κι ο Πλάτωνας στο "Συμπόσιο"!" υπογραμμίζεται στην πρόσκληση. 
Εισηγητές: 
Ο Παύλος Ευμορφίδης, ιδρυτής της Coco-Mat Greece, θα μιλήσει για τις ανθρωποκεντρικές αξίες στο επίκεντρο της δυναμικής μιας ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης που κατακτά τον κόσμο.
Η Natasha Athanasiadou, ιδρύτρια της Generation Generous και αντιπρόσωπος του Fashion Revolution Greece για τα προηγούμενα τρία χρόνια, θα μιλήσει για την ανερχόμενη τάση της ηθικής στον διεθνή χώρο της μόδας και την ανάγκη για ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο.
Ο Antonios Koliadis, οικονομολόγος & σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικός στην κατάρτιση μελετών και προτάσεων για ένταξη σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, θα αναπτύξει τη δυναμική των επενδυτικών ευκαιριών με κοινωνικό πρόσημο. 
Ο Manos Hatzimalonas, ψυχολόγος και ιδρυτής του οργανισμού κοινωνικής καινοτομίας ‘Φιλότιμο Ίδρυμα’ (Φιλότιμο - Philotimo), θα μιλήσει για την ψυχοκοινωνική δυναμική της έννοιας φιλότιμο και τις ποικίλες εφαρμογές της στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.
Θα ακολουθήσει networking event, 
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:
http://clubne.com/athens_posts/filotimo_epixirein/
----------------------------------------------
Είσοδος : €20 μη μέλη | €10 Φοιτητές | €0 Κάρτα Ανεργίας
Στη τιμή εισόδου περιλαμβάνεται φαγητό και ποτό
Μερικά λόγια για το Σωματείο "Νεανική Επιχειρηματικότητα" 
Με στόχο τη δημιουργία ενος πρόσφορου περιβάλλοντος για την επιχειρηματικότητα, νέοι και παλιοί  επιχειρηματίες, αλλά και στελέχη, με όρεξη και μεράκι, ενώθηκαν τον Ιούνιο του 2010, στη Θεσσαλονίκη και τον Φεβρουάριο του 2014 στην Αθήνα και ιδρύσανε το Σωματείο "Νεανική Επιχειρηματικότητα",  το "Ν.Ε.". 
Το ΝΕ αποτελεί ένα ευρωπαϊκού τύπου σωματείο, αυτοχρηματοδοτούμενο το οποιο στηρίζεται στα μέλη του. Μεταξύ άλλων επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει την έννοια του επιχειρείν με μια νεανική μορφή στηριγμένη σε διαχρονικές αξίες. Και στοχεύει να  κάνει αισθητή την παρουσία του και να αποτελέσει  ζωντανό και δυναμικό οργανισμό υποστήριξης για τους  Έλληνες νέους επιχειρηματίες και μέλη του μέσα από τα τις εξής διαδικασίες:
• Την ανάδειξη της νέας γενιάς επιχειρηματιών που φιλοδοξεί να ενώσει τους εκφραστές του μελλοντικού επιχειρείν,
•Τη προώθηση, καλλιέργεια και ανάπτυξη στενών δεσμών, αλληλεγγύης και ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μελών,
•Την ανάπτυξη πολιτιστικής και επιχειρηματικής  δραστηριότητας και τη σύσφιξη των δεσμών με τις άλλες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
•Την ανύψωση του επιχειρηματικού πνεύματος, αλλά και τη δημιουργία επαφών και συνεργασιών με αντίστοιχους φορείς του εξωτερικού με σκοπό την διαρκή ενημέρωση και βελτιστοποίηση του επιχειρείν,
•Την παρακολούθηση, αξιολόγηση και διαμόρφωση προτάσεων για διαρθρωτικές παρεμβάσεις στον τομέα του επιχειρείν με την συνεργασία των εθνικών και τοπικών φορέων διοίκησης και τέλος 
•Την ενθάρρυνση της καινοτομίας και της εισαγωγής νέων τεχνολογιών, καθώς και προώθηση της αυτο-απασχόλησης
Τα μέλη του "Ν.Ε." είναι εκφραστές ενός διαφορετικού επιχειρηματικού μέλλοντος και εργάζονται άκοπα για ένα καλύτερο αύριο! Αυτό το όραμα, θα το επιτύχουμε με τους παρακάτω τρόπους:
• τη γνωριμία και δικτύωση μέσα από διάφορες εκδηλώσεις, 
• τη συνεργασία σε διάφορους τομείς και αλληλοϋποστήριξη των μελών μας,  
• την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και την ενδυνάμωση της φωνής των νέων που επιχειρούν, 
• την συνεργασία με διάφορους φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, 
• την ενημέρωση για προγράμματα ανάπτυξης που σχετίζονται με τη νέα επιχειρηματικότητα, 
• την εκπαίδευση και επιμόρφωση, μέσα από οργανωμένα σεμινάρια
• την εποικοδομητική επαφή και το διάλογο με τους αρμόδιους δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: "Φιλότιμο και Επιχειρείν" από το Σωματείο "Νεανική Επιχειρηματικότητα" στις 27 Μαΐου Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides