Άρχισε η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Υπουργείου Υγείας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Άρχισε η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Υπουργείου Υγείας

Άρχισε η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Υπουργείου Υγείας προς τους προμηθευτές των νοσοκομείων, μετά την εκταμίευση της πρώτης δόσης των κονδυλίων που προβλέπει η συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης.
Ήδη εγκρίθηκε το ποσό των 254 εκατ. ευρώ που προορίζεται για τα νοσοκομεία της 1ης και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ). Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και τα νοσοκομεία των υπολοίπων ΥΠΕ. Επιπλέον, εγκρίθηκαν 68 εκατ. ευρώ, για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Γ.Ν. «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας έως το τέλος του 2016 θα έχουν εξοφληθεί συνολικά 1,1 δισεκατ. ευρώ ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές Υγείας. Με τον τρόπο αυτόν αντιμετωπίζονται οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις όλων των προηγούμενων ετών και διευκολύνεται, ακόμα περισσότερο, ο εφοδιασμός των νοσοκομείων, με φάρμακα, αντιδραστήρια και υγειονομικό υλικό.           



ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων