Τη Σύρο επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τη Σύρο επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

Τη Σύρο επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Συρίγο και Νίκο Συρμαλένιο, τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Κώστα Καρακατσιανόπουλο, το διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) Κώστα Λιτζεράκο και κλιμάκιο της Αεροπορίας Στρατού, προκειμένου να επιθεωρήσουν την πρόοδο της διαδικασίας για την εγκατάσταση στο νησί, σταθμού αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ.


Η δράση αυτή, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας  και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, υλοποιείται  σε συνεργασία με την Αεροπορία Στρατού, η οποία θα διαθέσει ελικόπτερο NH-90. Η λειτουργία του σταθμού αναμένεται να ξεκινήσει από τις 24 Οκτωβρίου 2016.

Στο πλαίσιο του ταξιδίου ο αναπληρωτής υπουργός επισκέφθηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στο οποίο και ξεναγήθηκε από τη διοικήτρια Μαργαρίτα Μπουραντά. Ο ρόλος του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, το οποίο έχει ενισχυθεί σημαντικά, αναβαθμίζεται καθώς θα είναι ο κύριος προορισμός των αεροδιακομιδών από τα νησιά των Κυκλάδων.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων