Συστάσεις για αποφυγή χρήσης τζακιών και θερμαστρών στερεών καυσίμων στην Αττική | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συστάσεις για αποφυγή χρήσης τζακιών και θερμαστρών στερεών καυσίμων στην Αττική

Με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα, Δευτέρα και αύριο Τρίτη, στην Αττική θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες (άπνοια και θερμοκρασιακή αναστροφή) που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Από το ΥΠΕΝ συνιστάται στους πολίτες του λεκανοπεδίου, για τις δύο ημέρες, η αποφυγή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας και παρακαλούνται θερμά για τη θετική τους ανταπόκριση στη σύσταση αυτή.
Όπως σημειώνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, η εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, εφόσον παρατηρηθεί αξιόλογη μεταβολή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων